Dagaanbiedingen overzicht dagaanbiedingsms.nl
Zonnepanelen en salderen

Eigenaren van zonnepanelen zullen flink profiteren

Op 1 januari 2023 gaat de belasting op elektriciteit weer omhoog. Hierdoor is het voor zonnepaneeleigenaren vanaf het komend jaar mogelijk om meer te salderen. Jan Willem Zwang van Stratergy geeft aan dat consumenten met zonnepanelen spekkopers zijn.

Het kabinet verlaagde al jaren de belasting op elektriciteit. Dit was in lijn met het Klimaatakkoord. Doordat aardgas zwaarder zal worden belast dan elektriciteit, hoopt het kabinet dan mensen het veel interessanter zullen gaan vinden om gebruik te maken van duurzame warmteopties en om aardgas steeds minder te gebruiken. In het reageerakkoord werd aangegeven dat de energiebelasting van de eerste schijf (dat is tot en met 10.000 kilowattuur) in de periode 2023 tot en met 2030 zal worden verlaagd met 5,23 cent per kilowattuur. Daarentegen zal de energiebelasting op aardgas juist met 5,23 cent per kubieke meter gas gaan stijgen.

Historische ontwikkeling van de energiebelasting

Als we kijken naar de historische ontwikkeling op het gebied van energiebelasting, dan zien we dat er een grote verschuiving plaatsvond op het gebied van de energiebelasting in het jaar 2016. De energiebelasting daalde toen in de eerste schijf tot 10.000 kilowattuur met ruim zestien procent. In het jaar 2022 zou de energiebelasting voor de eerste schijf oorspronkelijk maar 9,068 cent per kilowattuur bedragen. Echter, de hoge energieprijzen hebben ervoor gezorgd dat het kabinet heeft besloten om deze te verlagen naar 3,679 cent per kilowattuur.

Mogelijk gunstig om te salderen

Bij het instellen van het aangekondigde prijsplafond op Prinsjesdag, gaat de verlaging van de energiebelasting niet door. Dit heeft een voordeel voor zonnepaneeleigenaren. Ze zagen in de afgelopen jaren het voordeel van de salderingsregeling flink afnemen. Huishoudens met zonnepanelen zullen nu alleen maar kunnen profiteren van de belastingplannen. In 2023 en 2024 mogen zonnepaneeleigenaren voor honderd procent salderen. Minister Jetten heeft eerder besloten om de afbouw van de salderingsregeling uit te stellen tot 1 januari 2025. Daarna krijgen eigenaren van zonnepanelen versneld minder voordeel.

Het prijsplafond

Zwang geef aan dat het prijsplafond, zoals aangekondigd door het kabinet op Prinsjesdag, positief zal zijn voor zonnepaneeleigenaren. Als voorbeeld geeft hij aan dat een zonnepaneeleigenaar die 3500 kilowattuur stroom verbruikt en 2000 kilowattuur stroom opwekt met de zonnepanelen, voor de 1500 kilowattuur die hij verbruikt een lagere prijs zal hoeven betalen door het prijsplafond. Consumenten die geen zonnepanelen hebben, betalen de duurdere marktprijs voor stroom. Stroomopwekking via zonnepanelen is veel goedkoper. Daarmee zegt Zwang dat zonnepaneeleigenaren echt spekkopers zijn van Prinsjesdag.

Het positieve effect voor zonnepaneeleigenaren is natuurlijk ideaal. Voor andere consumenten is er wel het nodige aan te merken op het prijsplafond. Consumenten die al deels van het gas zijn afgegaan worden gestraft. Ze zullen veel meer elektriciteit gaan verbruiken. Hun hoge energierekening zal niet worden gecompenseerd. Consumenten die niet verduurzaamd hebben, zullen wel zien dat hun gasrekening zal worden gecompenseerd. Zwang geeft aan dat het kabinet eventueel zou moeten bepalen dat, als we van het gas af willen, gast juist meer zou moeten worden belast. Of dit ook werkelijk zal gaan gebeuren, zal moeten blijken in de toekomst.

Items voor in de bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness laten inrichten, wat heb je nodig?

Een bedrijfsfitness laten installeren is een goed idee omwille van heel wat redenen. Zo is een goede lichamelijke gezondheid van jouw werknemers enkel maar positief. Dat zorgt voor minder ziekte, meer motivatie en een productiever bestaan. Bovendien kan een bedrijfsfitness ook een positieve impact hebben op de geestelijke gezondheid. Een bedrijfsfitness kan ook een positief selling point zijn in onderhandelingen met nieuwe werknemers of het ding zijn dat ervoor zorgt dat werknemers net blijven. Maar hoe pak je dat nu aan zo’n bedrijfsfitness? Wat mag er niet ontbreken?

Voorzie de ruimte

Het begint allemaal met de juiste ruimte kiezen voor de bedrijfsfitness. Eerst en vooral moet de ruimte groot genoeg zijn. Als je toch de beslissing neemt om er eentje in te richten heeft het geen zin dit halfslachtig te doen. Er moet plaats zijn voor de toestellen en ook plaats zijn om met op zijn minst een paar mensen tegelijkertijd te trainen. De ruimte zelf is bij voorkeur ook afgesloten van de werkruimte en niet al te zichtbaar van de werklocatie. Het is niet aangenaam om te gaan fitnessen terwijl de werkende collega’s op je vingers aan het zien zijn. Daarnaast is het belangrijk om een dempende vloer te installeren en bij voorkeur ook enige geluidsdemping naar buiten toe te voorzien. Ten slotte is de luchtcirculatie een aspect om niet te vergeten. Als je traint dat heb je lucht en ademruimte nodig!

Welke toestellen?

Krachtapparatuur

In een bedrijfsfitness moet je natuurlijk niet eenzelfde aanbod aan krachtapparatuur voorzien zoals een sportschool doet. Maar een variatie aan dumbbels, voldoende gewichtsschijven, een bench press, een paar kettlebells en een olympische halterstang is wel een minimum. Krachttraining is een handig element voor iedereen die met fitness bezig is van beginner tot doorgewinterde prof.

Een kabeltoren

Een kabeltoren is één van de meest functionele en veelzijdige apparaten die je in de fitness kunt vinden. Zet er eentje in jouw bedrijfsfitness met de nodige opzetstukken en jouw werknemers kunnen de rest zelf wel invullen. Zo sla je in één klap wel tien vliegen. Een dergelijk toestel is immers geschikt voor benen, armen, borst en nog veel meer afhankelijk van hoe je heet gebruikt.

Een loopband

Een loopband is niet voor niets een vaste waarde in elke sportschool. Het is laagdrempelig, het werkt en er zullen gegarandeerd mensen gebruik van maken. Niet iedereen is immers echt bezig met kracht opbouwen. De kans is groot dat een bepaald gedeelte van jouw werknemers meer interesse hebben in conditie en in gewicht verliezen en dat is dit ideaal.

Een cross trainer

Een cross trainer is nog zo één van die toestellen die je altijd in elke sportschool ziet. Het is dan ook een apparaat dat heel erg goed werkt op cardiovasculair niveau. Ook de crosstrainer is laagdrempelig en perfect voor het opbouwen van conditie en verliezen van gewicht.

De nodige elastieken en accessoires

Sommige oefeningen zijn te moeilijk om zo uit te voeren of moeten net iets moeilijker gemaakt worden. Met elastieken van verschillende sterkte kunnen beide groepen gemakkelijk en vlot bediend worden. Door deze op de juiste manier aan te spannen kan je bepaalde oefeningen zwaarder of net lichter maken.

Een optrekstang

Een optrekstand is een toestel dat zo goed als geen investering vraagt en is toch een populair en effectief apparaat. Met deze simpele toevoeging voeg je een wereld aan opties aan de trainingsprogramma’s toe. Zo kan je bijvoorbeeld de optrekstand in combinatie met de elastieken gebruiken.

Een goede hometrainer

Alles wat er is gezegd over de loopband en over de cross trainer geldt ook voor de home trainer. Bovendien kan je dit zelfs nog een tikje intensiever maken. Ideaal toch!

Welk fitnessapparaat

Roeitrainer, hometrainer, loopband en crosstrainer: welke kies ik?

Ben jij een fanatiek sporter in de sportschool maar wil je graag thuis trainen? Dan is het handig om te kijken naar de meest populaire fitnessapparatuur voor thuis. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van al die fitnessapparaten? En is ieder apparaat geschikt voor zowel beginners als gevorderden? De antwoorden op deze vragen lees je in dit artikel. Dus ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De roeitrainer

Een van de meest populaire fitnessapparaten voor thuisgebruik is de roeitrainer. Met de roeitrainer train je zowel kracht als uithoudingsvermogen en door het instellen van diverse weerstanden kan je zelf het niveau bepalen. Dit maakt het apparaat geschikt voor zowel de beginnende sporter als de sporter met meer ervaring. Op de roeitrainer zitten vaak diverse trainingsprogramma’s voorgeprogrammeerd waardoor je naar hartenlust kan trainen. Het nadeel van het roeiapparaat is dat deze relatief veel ruimte in beslag neemt. Dus heb je een kleine ruimte tot je beschikking? Dan kan het handig zijn om een ander fitnessapparaat uit te kiezen.

De voor- en nadelen van een roeiapparaat:

 • Voordeel: Je traint je gehele lichaam op kracht en uithoudingsvermogen
 • Voordeel: Het apparaat is eenvoudig in gebruik
 • Voordeel: Het roeiapparaat beschikt over meerdere weerstanden en trainingsprogramma’s
 • Nadeel: Het roeiapparaat neemt veel ruimte in beslag

De loopband

De loopband is een veelgebruikt apparaat in de sportschool. Je traint er voornamelijk conditie en uithoudingsvermogen op en door het hoge aantal calorieën dat je verbrand met een workout op de loopband is dit een ideaal apparaat om af te vallen. Een loopband is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Heb je last van je knieën of gewrichten tijdens het hardlopen? Dan is dit apparaat minder geschikt omdat het lopen op een loopband veel impact heeft op je knieën en gewrichten.

De voor- en nadelen van een loopband:

 • Voordeel: Je verbrand veel calorieën
 • Voordeel: Je uithoudingsvermogen wordt snel verbeterd
 • Voordeel: Veel verschillende weerstandsniveaus en trainingsprogramma’s
 • Nadeel: Veel impact op knieën en gewrichten

De crosstrainer

Met een crosstrainer train je ook je hele lichaam, maar het verschil met een loopband is dat er minder impact op je knieën en gewrichten komt. Een crosstrainer heeft doorgaans meerdere trainingsprogramma’s en weerstandsniveaus die je zelf kan instellen. Met een crosstrainer train je uithoudingsvermogen maar ook kracht en coördinatie.

De voor- en nadelen van een crosstrainer:

 • Voordeel: Je traint je hele lichaam met een workout
 • Voordeel: Low impact op je knieën en gewrichten
 • Voordeel: Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Nadeel: Een crosstrainer neemt veel ruimte in beslag

De hometrainer

Wil je liever fietsen in plaats van lopen? Kies dan voor een hometrainer. Met een hometrainer kan je diverse workouts volbrengen met diverse weerstandsniveaus. Een hometrainer is geschikt voor het trainen van de conditie maar kan ook gebruikt worden voor revalidatiedoeleinden. Een hometrainer neemt aardig wat ruimte in, maar doordat ze steeds vaker opvouwbaar en verrijdbaar zijn kan je ze eenvoudig opbergen.

De voor- en nadelen van een hometrainer:

 • Voordeel: Je traint je conditie op eenvoudige wijze
 • Voordeel: Verschillende workouts en weerstandsniveaus
 • Voordeel: Gericht op het trainen van conditie en revalidatie
 • Voordeel: Eenvoudig op te bergen met een inklapsysteem of wieltjes

Ben je dus op zoek naar een goed fitnessapparaat voor thuis? Kijk dan zeker eens naar bovenstaande voor- en nadelen van diverse apparaten. Kies het apparaat wat bij jou en jouw woning past en train voor een fit en vitaal lichaam.

Loopband

De loopband: is het een goed idee?

De loopband is één van de populairste fitnessapparaten van de sportschool. Het is ook één van de populairste apparaten voor de particuliere markt. De reden van die populariteit valt natuurlijk niet erg ver te zoeken: het is een ontzettend simpel apparaat om te gebruiken. Maar is het eigenlijk wel een goed idee om vol voor die loopband te gaan? Is een loopband een effectief en efficiënt apparaat om mee aan de slag te gaan? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van een loopband? We zetten ze even op een rij.

De voordelen

Als je op een loopband gaat plaatsnemen dan doe je dat omdat je gewicht wilt verliezen, gezonder wilt worden of je conditie wilt verbeteren. Meestal zelfs een combinatie van deze drie zaken. Om met het goede nieuws in huis te vallen: een loopband zal absoluut een effect hebben op deze drie aspecten. De voordelen van het toestel zijn dan ook niet min.

De zekerheid van het tempo

Als je buiten gaat lopen dan is het vaak gissen wat jouw snelheid nu eigenlijk is. Zeker als je volgens een bepaald schema aan het trainen bent kan dat nog al eens lastig zijn. Ook GPS-horloges bieden hierbij niet altijd een uitkomst. De verbinding valt soms weg en ze lopen altijd net iets achter de feiten aan. Bij een loopband kan je de snelheid exact instellen. Je loopt bovendien exact zo ver en zo lang als je wilt. De precisie van het meten is een gigantisch voordeel ten opzichte van meer traditionele vormen van joggen.

Je bent beschermd tegen de elementen

Buiten gaan joggen als het koud is, er veel wind is of als het regent? Dat is niet echt fijn. Een loopband is dan een handig en een dankbaar alternatief om jouw training toch af te kunnen werken aan een aangename temperatuur. Installeer even een televisie en je kunt zelfs nog wat ontspannen tussendoor ook!

Minder blessures

Het oppervlak van een loopband is zo gemaakt dat de schokken van het lopen geabsorbeerd worden. Als je buiten gaat joggen is dit veel minder het geval. Dat betekent ook dat jouw lichaam een stuk minder blessuregevoelig is als je gaat trainen op een loopband versus buiten joggen.

De helling!

Zo goed als elke loopband heeft vandaag de dag de functie dat je hem kunt laten hellen. Bergopwaarts trainen is dan ook een fluitje van een cent als je het net iets intensiever wenst. Dit is een flexibiliteit die je buiten niet of alleszins niet nabij terug kunt vinden.

De nadelen

Natuurlijk is een loopband ook een toestel waar wat nadelen aan verbonden zijn. Welke zijn dat dan?

Investeren of de deur uit

Als je een loopband thuis wilt plaatsen ga je een investering moeten doen. Gebruik je de loopband in de sportschool? Dan moet je alsnog de deur uit om er gebruik van te kunnen maken.

Niet per se de meest effectieve oefening

Joggen is een ontzettend goede oefening voor de basisconditie. Als je op andere aspecten dan duurvermogen en conditie wilt werken is joggen echter niet de ideale keuze. Voor gewichtsverlies zijn er betere alternatieven en ook als je aan jouw figuur op een specifieke manier wilt werken ga je met lopen niet ver komen. Aan het eind van de dag is joggen een goede starter maar ook niet meer dan dat.

De gezonde buitenlucht ontbreekt

Ongetwijfeld één van de grootste voordelen van buiten lopen is dat je gezonde buitenlucht binnen krijgt. Op een loopband valt dat natuurlijk helemaal weg. Dat gezondheidsvoordeel kan je dan ook schrappen.

Huis verkopen

Huis verkopen? Doe het zo!

Tip 1 – Repareer alle noodzakelijke dingen

De eerste indruk is het belangrijkst, zowel op de foto’s als in het echt. Reparaties zijn daarom essentieel, omdat deze de verkoop van je woning echt kunnen maken of breken. En dan niet alleen de zichtbare gebreken, maar ook de mankementen die niet zo snel opvallen. Denk bijvoorbeeld aan piepende deuren, of de krakkemikkige scharnieren van een raam dat hierdoor niet goed werkt. Het lijkt kleinzerig, maar potentiële kopers haken hierdoor af, omdat het irritatie opwekt.

Tip 2 – Voorkom verborgen gebreken

Weet je eigenlijk niet helemaal zeker wat voor geborgen gebreken je huis heeft? Laat dan een bouwtechnische keuring doen! Zo ben je het hele proces een stapje voor, omdat je duidelijk kunt aangeven bij de verkoper wat er nog moet gebeuren en je je verkoopstrategie hier ook op kunt aanpassen. Zo weet de koper waar hij of zij van tevoren aan toe is, en geef jij een betrouwbare indruk. Verborgen gebreken zijn bijvoorbeeld: asbest/houtworm, problemen met de fundering, verrotte dakconstructie, vervuilde grond of niet zichtbare scheuren in vloeren of muren.

Tip 3 – Zorg voor een goed onderhoud van de tuin

Heb je een huis met een tuin? Doe hier dan in de verkoop ook je voordeel mee! Met een mooi onderhouden tuin, trek je ook meer kopers. Je schetst namelijk het beste plaatje, dus hoe de tuin er uit blijft zien met goede zorg. En dat betekent niet dat je alle planten moet vervangen of het gras moet millimeteren, maar kleine aanpassingen doen wonderen. Denk bijvoorbeeld aan: grasmaaien, heggen snoeien, laaghangende takken weghalen, onkruid wieden en aanslag op de tegels verwijderen.

Tip 4 – Zorg voor een lichte, frisse uitstraling van de woning

Wat voor smaak je ook hebt qua kleur en uitstraling, lichtinval is een van de meest gewenste punten op het lijstje van kopers. Lichte kleuren maken een woning ruimer, terwijl donkere kleuren ruimten juist kleiner doen lijken. Met een paar simpele aanpassingen in je woning maak je het ruimtelijker in huis. Denk bijvoorbeeld aan het lichter schilderen van een aantal muren terwijl de rest donkerder is, of de keukenaccessoires in een donkere keuken juist een lichtere kleur te geven. Meer variatie trekt ook meer kopers!

Tip 5 – Stel een realistische verkoopprijs op

Vindt je het moeilijk om een realistische verkooprijs te bedenken? Ga dan eens op onderzoek uit, voordat je met een verkoopmakelaar in gesprek gaat. Kijk bijvoorbeeld naar andere woningen die in de buurt te koop staan, of wat er recent verkocht is. Er zijn tegenwoordig veel verkoopwebsites voor woningen, zodat je makkelijker kunt vergelijken.

Tip 6 – Verzamel plattegronden en bouwtekeningen van je woning

Dit is het moment om plattegronden en bouwtekeningen van je huis bij elkaar te zoeken. De kopende partij heeft hier namelijk veel aan, omdat zo duidelijk wordt wat de woning inhoudt én wat de mogelijkheden zijn. Het geeft ook een professionele indruk als verkoper, omdat je niet zomaar een huis verkoopt maar ook weet wat erin zit. En dat geeft vertrouwen.

Tip 7 – Huisbezoek in aantocht? Geef je woning een opfrisbeurt

Wanneer je potentiële kopers op bezoek krijgt, dan wil je natuurlijk dat zij enthousiast zijn zodra de voordeur wordt opengedaan. Dus: ruim je huis netjes op, maak de verschillende kamers schoon en zorg voor sfeer in huis. Een mooie plaid op de bank, een verse bos bloemen op tafel: dit zijn de details die het maken en die je huis nét dat extra beetje sfeer geven.

LED ring light

LED ring light review

De eetkamer is dé plek in huis waar je gezellig kunt borrelen met vrienden, ontbijt met het gezin of iedere avond lekker eet met je partner. Al met al is het een plek waar veel verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Je mag dus zeker wel investeren in een sfeervolle ruimte. Een opvallende en sfeervolle hanglamp, zoals hanglamp Bonnie, gaat zeker een stijlvolle toevoeging zijn.

De hanglamp is helemaal naar wens samen te stellen

Het is helemaal niet zo gek dat het soms lastig is om de perfecte verlichting uit te zoeken voor jouw eetkamer. Misschien spreekt de kleur van de lamp je niet aan of je bent van mening dat er teveel lichtbronnen of juist te weinig lichtbronnen zijn verwerkt in het design. Hier hoef je je gelukkig geen zorgen meer over te maken als je de Bonnie hanglamp in huis haalt. De hanglamp is namelijk helemaal naar wens samen te stellen. Hierdoor kies je zelf de kleur van de glazen uit en het aantal lichtbronnen.

Productkenmerken

 • Stijl: Modern
 • Materiaal: Metaal / Glas
 • Fitting: E27
 • Inclusief lichtbronnen: Nee
 • Dimbaar: Ja (middels externe dimmer)
 • Voltage: 220V

Mix-and-match verschillende kleuren en vormen glazen met elkaar voor een speels en kleurrijk totaalplaatje

Mag de led ring light in de eetkamer de blikvanger worden bij jou in de ruimte? Dan is het zeker geen verkeerd idee om goed uit te gaan pakken. Mix-and-match verschillende kleuren en vormen glazen met elkaar voor een speels en kleurrijk totaalplaatje. Het gekleurde glas zorgt voor de avond voor enorm veel sfeer en zorgt voor een waar spektakel in de eetkamer. De kabelkoorden zijn uitgevoerd in het zwart, wat zorgt voor een mooi contrast en een eigentijdse look in de eetkamer.

De montage van de hanglamp heb je altijd erg snel gedaan

Het lijkt misschien in het begin een beetje ingewikkeld, maar de montage van de hanglamp heb je altijd erg snel gedaan. Het bevestigen van de lamp gaat namelijk precies hetzelfde vergeleken met andere hanglampen die op de markt te verkrijgen zijn.

Je kunt bijpassende lichtbronnen online bestellen

Als je de Bonnie hanglamp eenmaal in huis hebt, wil je natuurlijk meteen kunnen genieten van het design bij jou in het interieur. Maak je je daar vooral geen zorgen over. Je kunt bijpassende lichtbronnen online bestellen. Hierdoor haal je meteen een compleet pakket in huis en voorkom je dus dat je nog een bezoek moet brengen aan de bouwmarkt of een woonwinkel voor deze aankoop.

De levertijd van de hanglamp wordt altijd netjes online aangegeven

Als je eenmaal een bestelling plaatst, wil je natuurlijk wel meteen weten wanneer je het pakketje ongeveer in huis kunt verwachten. De levertijd van de hanglamp wordt altijd netjes online aangegeven. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en je kunt de lamp ook nog eens laten leveren op een datum en een tijdstip die voor jou het beste uitkomen.

 

Jasje attolini

Mijn aankopen bij PAUW

Cashmere jasje van Cesare Attolini

Op kantoor vind ik het belangrijk om er professioneel uit te zien, maar niet overdreven deftig. Ik was op zoek naar een jasje, waarbij ik de vrijheid bleef behouden om ook een lekkere shirt of coltrui eronder te kunnen dragen. Daarnaast vind ik bewegingsvrijheid een belangrijk punt. Ook geef ik regelmatig presentaties voor klanten en dan wil ik netjes voor de dag komen. De beige kleur sprak me eveneens aan, omdat dit niet al te zwaar overkomt. Het vormt een mooie combinatie met een spijkerbroek, maar ook met een pantalon is het een uitstekende mix. Ook vind ik het materiaal Cashmere heerlijk zacht aanvoelen en op koudere dagen voel je dat je goed warm blijft.

De Conte Max II tassel loafers van Bontoni

Goede schoenen zijn een must have voor mij. Schoenen moeten voor mij gewoon duurzaam zijn en er uiteraard goed uitzien. Deze schoenen zijn gemaakt van kwaliteitsleer, dat voelde ik direct. Bij pauw.com kon ik op verschillende manieren betalen, zelfs achteraf en de schoenen waren bovendien snel binnen, waardoor ik niet lang moest wachten. Dit zijn aantrekkelijke schoenen, ze lopen lekker en ze gaan ook nog eens gemakkelijk aan en uit. Het zijn uitstekende schoenen voor een lente- of zomerdag en ik draag ze naar een vergadering, maar ook naar een feestje. Het zijn dus schoenen die in vrijwel elke situatie hun weg weten te vinden. Ook de gevlochten look vond ik interessant en weer eens wat ander dan anders.

Orazio luciano solaro wollen pak

Nu de dagen weer wat kouder worden is een goede, warme outfit noodzakelijk. Met dit pak kun je stijlvol voor de dag komen. Ik werk vanuit huis, maar heb tevens regelmatig meetings met diverse klanten. Ik wil er op zulke momenten goed uitzien. Dit pak heeft echt alles in huis om een goede look te garanderen. Het pak straalt vakmanschap uit en heeft fraaie details. De diepblauwe kleur is werkelijk waar fantastisch. Dit is een pak, waar ik nog lange tijd veel plezier aan ga beleven, ook als het iets frisser is buiten.

Soepele wikkelbroek donker-beige

Ik ben een grote voorstander van wikkelbroeken. Wikkelbroeken zijn altijd zo veelzijdig dat ik er standaard een paar van in mijn kast heb hangen. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op, zowel op een zomer- of winterdag (afhankelijk van het materiaal). De herfst staat weer voor de deur en een wollen wikkelbroek is dan geen overbodige luxe, maar echt nodig. De broek is gemaakt van wol en draagt zacht. Hij is wijd, zodat ik vrijelijk kan bewegen wanneer ik dat wil. Ik combineer de broek graag met een fijne wollen vest en laarsjes. De broek kan ik trouwens dragen als ik een dagje naar het bos of de zee ga, maar ook passend als ik een keer ga lunchen met vrienden.

Double breasted mantel uit de Pauw collectie donkerblauw

Een goede en lekkere warme jas om mee naar het werk te gaan waren mijn eisen. Toen ik de jas binnenkreeg was ik blij verrast. Wat een mooi exemplaar is dit zeg. Het silhouet is recht, waardoor de jas een klassieke uitstraling heeft. De gouden knopen vond ik een schitterend detail om te zien op deze jas. Er zitten zakken bij en ook dit is handig, want zo blijven mijn handen warm.

Sleeveless hoodie voor mannen

Delta Zipped Hoodie van Gorilla Wear

Dit is een hele leuke hoodie, ik draag hem vaak tijdens een lange wandeling. Je blijft lekker warm en blijft er ook nog eens goed uitzien. Bij het dragen van kleding vind ik het fijn als ik voldoende flexibiliteit krijg. Gelukkig kan dat met deze hoodie. De kleur is mooi en aangezien ik meerdere kledingstukken heb in het legergroen kan ik deze eenvoudig combineren. Ben er blij mee!

Legacy Oversized Hoodie – Rood/Zwart
Samen met mijn vriend, ben ik op zoek gegaan naar een leuk setje. Een setje waar we uiteraard beiden veel plezier aan konden beleven. De oversized maat zorgt ervoor dat de pasvorm heerlijk is. De binnenkant is ook echt super zacht en lekker om te dragen op bijvoorbeeld een koude dag. We hebben gekozen voor rood en zwart, omdat dit stoere kleuren zijn en voor zowel mannen als vrouwen geschikte kleuren zijn. We krijgen nu vaak de vraag waar we deze gekocht hebben, omdat we zo goed matchen met elkaar haha.

Albany Rugtas – Gebroken Wit
Door weer en wind ben ik op de fiets te vinden. Ik ga namelijk altijd met de fiets naar het werk, of het nu regent of sneeuwt het maakt mij niets uit. Ik vind het wel van belang dat mijn spullen droog blijven. Mijn spullen blijven gelukkig droog in deze rugtas. Ook mijn elektronische spullen blijven goed droog in deze tas. Het aparte laptopvak is fantastisch, want zo blijft mijn laptop extra goed beschermd tijdens mijn fietstocht. En niet geheel onbelangrijk is de uitstraling van deze tas. Ik zag dat je de tas ook in het zwart kunt kopen, maar ik heb gekozen voor gebroken wit. De tas ziet er stijlvol en duurzaam uit.

Stanley Heuptasje – Grijs/Wit – Camo
Ik ben een fan van heuptasjes. Voor mijn aankomende reis naar Amerika was ik op zoek naar een moderne uitvoering. Dit tasje heeft door het aparte uiterlijk iets aparts te bieden. Het is niet het standaard heuptasje. De standaard heuptasjes hebben vaak een saai en effen uiterlijk. Hier kan ik mijn camera prima in opbergen en andere noodzakelijke dingen waar ik mee wil reizen. Zo reis ik niet te zwaar beladen en kan ik lichtgewicht blijven bewegen.

NON-PADDED LIFTING STRAPS – ZWART
Mijn straps waren aan vervanging toe. Maar waar vind je de goede? Ik heb deze getest en ik moet zeggen ze vallen absoluut niet tegen. De grip die ik krijg met deze straps is top. Elke nieuwe strap is even wennen, maar dat ging bij deze vrij snel. Zere handen zijn verleden tijd en ik kan nu lekker lang door trainen, zonder klachten te krijgen. Natuurlijk stop ik op tijd om even pauze te nemen. Deze lifting straps zijn in mijn ogen echt een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en een goede grip.

Newport Sneakers – Beige
Schoenen voor in de sportschool moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook aantrekkelijk zijn. Deze sneakers bieden comfort en een fijne look. Tijdens heftige inspanningen ademen ze uitstekend en ze zijn lekker zacht. Mijn hielen en enkels worden ondersteund, waardoor ik zonder pijntjes of ongemakken mijn training voort kan zetten! De beige versie vond ik ideaal, want je kunt deze goed combineren met veel andere kledingstukken. Goed om te vermelden is dat je de schoenen niet enkel tijdens het sporten hoeft te dragen. Een wandeling of een casual lunch kan ook geweldig met deze schoenen.

x