Dagaanbiedingen overzicht dagaanbiedingsms.nl

Delta Zipped Hoodie van Gorilla Wear

Sleeveless hoodie voor mannen

Dit is een hele leuke hoodie, ik draag hem vaak tijdens een lange wandeling. Je blijft lekker warm en blijft er ook nog eens goed uitzien. Bij het dragen van kleding vind ik het fijn als ik voldoende flexibiliteit krijg. Gelukkig kan dat met deze hoodie. De kleur is mooi en aangezien ik meerdere kledingstukken heb in het legergroen kan ik deze eenvoudig combineren. Ben er blij mee!

Legacy Oversized Hoodie – Rood/Zwart
Samen met mijn vriend, ben ik op zoek gegaan naar een leuk setje. Een setje waar we uiteraard beiden veel plezier aan konden beleven. De oversized maat zorgt ervoor dat de pasvorm heerlijk is. De binnenkant is ook echt super zacht en lekker om te dragen op bijvoorbeeld een koude dag. We hebben gekozen voor rood en zwart, omdat dit stoere kleuren zijn en voor zowel mannen als vrouwen geschikte kleuren zijn. We krijgen nu vaak de vraag waar we deze gekocht hebben, omdat we zo goed matchen met elkaar haha.

Albany Rugtas – Gebroken Wit
Door weer en wind ben ik op de fiets te vinden. Ik ga namelijk altijd met de fiets naar het werk, of het nu regent of sneeuwt het maakt mij niets uit. Ik vind het wel van belang dat mijn spullen droog blijven. Mijn spullen blijven gelukkig droog in deze rugtas. Ook mijn elektronische spullen blijven goed droog in deze tas. Het aparte laptopvak is fantastisch, want zo blijft mijn laptop extra goed beschermd tijdens mijn fietstocht. En niet geheel onbelangrijk is de uitstraling van deze tas. Ik zag dat je de tas ook in het zwart kunt kopen, maar ik heb gekozen voor gebroken wit. De tas ziet er stijlvol en duurzaam uit.

Stanley Heuptasje – Grijs/Wit – Camo
Ik ben een fan van heuptasjes. Voor mijn aankomende reis naar Amerika was ik op zoek naar een moderne uitvoering. Dit tasje heeft door het aparte uiterlijk iets aparts te bieden. Het is niet het standaard heuptasje. De standaard heuptasjes hebben vaak een saai en effen uiterlijk. Hier kan ik mijn camera prima in opbergen en andere noodzakelijke dingen waar ik mee wil reizen. Zo reis ik niet te zwaar beladen en kan ik lichtgewicht blijven bewegen.

NON-PADDED LIFTING STRAPS – ZWART
Mijn straps waren aan vervanging toe. Maar waar vind je de goede? Ik heb deze getest en ik moet zeggen ze vallen absoluut niet tegen. De grip die ik krijg met deze straps is top. Elke nieuwe strap is even wennen, maar dat ging bij deze vrij snel. Zere handen zijn verleden tijd en ik kan nu lekker lang door trainen, zonder klachten te krijgen. Natuurlijk stop ik op tijd om even pauze te nemen. Deze lifting straps zijn in mijn ogen echt een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en een goede grip.

Newport Sneakers – Beige
Schoenen voor in de sportschool moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook aantrekkelijk zijn. Deze sneakers bieden comfort en een fijne look. Tijdens heftige inspanningen ademen ze uitstekend en ze zijn lekker zacht. Mijn hielen en enkels worden ondersteund, waardoor ik zonder pijntjes of ongemakken mijn training voort kan zetten! De beige versie vond ik ideaal, want je kunt deze goed combineren met veel andere kledingstukken. Goed om te vermelden is dat je de schoenen niet enkel tijdens het sporten hoeft te dragen. Een wandeling of een casual lunch kan ook geweldig met deze schoenen.

x