Dagaanbiedingen overzicht dagaanbiedingsms.nl

LED ring light review

LED ring light

De eetkamer is dé plek in huis waar je gezellig kunt borrelen met vrienden, ontbijt met het gezin of iedere avond lekker eet met je partner. Al met al is het een plek waar veel verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Je mag dus zeker wel investeren in een sfeervolle ruimte. Een opvallende en sfeervolle hanglamp, zoals hanglamp Bonnie, gaat zeker een stijlvolle toevoeging zijn.

De hanglamp is helemaal naar wens samen te stellen

Het is helemaal niet zo gek dat het soms lastig is om de perfecte verlichting uit te zoeken voor jouw eetkamer. Misschien spreekt de kleur van de lamp je niet aan of je bent van mening dat er teveel lichtbronnen of juist te weinig lichtbronnen zijn verwerkt in het design. Hier hoef je je gelukkig geen zorgen meer over te maken als je de Bonnie hanglamp in huis haalt. De hanglamp is namelijk helemaal naar wens samen te stellen. Hierdoor kies je zelf de kleur van de glazen uit en het aantal lichtbronnen.

Productkenmerken

  • Stijl: Modern
  • Materiaal: Metaal / Glas
  • Fitting: E27
  • Inclusief lichtbronnen: Nee
  • Dimbaar: Ja (middels externe dimmer)
  • Voltage: 220V

Mix-and-match verschillende kleuren en vormen glazen met elkaar voor een speels en kleurrijk totaalplaatje

Mag de led ring light in de eetkamer de blikvanger worden bij jou in de ruimte? Dan is het zeker geen verkeerd idee om goed uit te gaan pakken. Mix-and-match verschillende kleuren en vormen glazen met elkaar voor een speels en kleurrijk totaalplaatje. Het gekleurde glas zorgt voor de avond voor enorm veel sfeer en zorgt voor een waar spektakel in de eetkamer. De kabelkoorden zijn uitgevoerd in het zwart, wat zorgt voor een mooi contrast en een eigentijdse look in de eetkamer.

De montage van de hanglamp heb je altijd erg snel gedaan

Het lijkt misschien in het begin een beetje ingewikkeld, maar de montage van de hanglamp heb je altijd erg snel gedaan. Het bevestigen van de lamp gaat namelijk precies hetzelfde vergeleken met andere hanglampen die op de markt te verkrijgen zijn.

Je kunt bijpassende lichtbronnen online bestellen

Als je de Bonnie hanglamp eenmaal in huis hebt, wil je natuurlijk meteen kunnen genieten van het design bij jou in het interieur. Maak je je daar vooral geen zorgen over. Je kunt bijpassende lichtbronnen online bestellen. Hierdoor haal je meteen een compleet pakket in huis en voorkom je dus dat je nog een bezoek moet brengen aan de bouwmarkt of een woonwinkel voor deze aankoop.

De levertijd van de hanglamp wordt altijd netjes online aangegeven

Als je eenmaal een bestelling plaatst, wil je natuurlijk wel meteen weten wanneer je het pakketje ongeveer in huis kunt verwachten. De levertijd van de hanglamp wordt altijd netjes online aangegeven. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en je kunt de lamp ook nog eens laten leveren op een datum en een tijdstip die voor jou het beste uitkomen.

 

x