Dagaanbiedingen overzicht dagaanbiedingsms.nl

Mijn aankopen bij PAUW

Jasje attolini

Cashmere jasje van Cesare Attolini

Op kantoor vind ik het belangrijk om er professioneel uit te zien, maar niet overdreven deftig. Ik was op zoek naar een jasje, waarbij ik de vrijheid bleef behouden om ook een lekkere shirt of coltrui eronder te kunnen dragen. Daarnaast vind ik bewegingsvrijheid een belangrijk punt. Ook geef ik regelmatig presentaties voor klanten en dan wil ik netjes voor de dag komen. De beige kleur sprak me eveneens aan, omdat dit niet al te zwaar overkomt. Het vormt een mooie combinatie met een spijkerbroek, maar ook met een pantalon is het een uitstekende mix. Ook vind ik het materiaal Cashmere heerlijk zacht aanvoelen en op koudere dagen voel je dat je goed warm blijft.

De Conte Max II tassel loafers van Bontoni

Goede schoenen zijn een must have voor mij. Schoenen moeten voor mij gewoon duurzaam zijn en er uiteraard goed uitzien. Deze schoenen zijn gemaakt van kwaliteitsleer, dat voelde ik direct. Bij pauw.com kon ik op verschillende manieren betalen, zelfs achteraf en de schoenen waren bovendien snel binnen, waardoor ik niet lang moest wachten. Dit zijn aantrekkelijke schoenen, ze lopen lekker en ze gaan ook nog eens gemakkelijk aan en uit. Het zijn uitstekende schoenen voor een lente- of zomerdag en ik draag ze naar een vergadering, maar ook naar een feestje. Het zijn dus schoenen die in vrijwel elke situatie hun weg weten te vinden. Ook de gevlochten look vond ik interessant en weer eens wat ander dan anders.

Orazio luciano solaro wollen pak

Nu de dagen weer wat kouder worden is een goede, warme outfit noodzakelijk. Met dit pak kun je stijlvol voor de dag komen. Ik werk vanuit huis, maar heb tevens regelmatig meetings met diverse klanten. Ik wil er op zulke momenten goed uitzien. Dit pak heeft echt alles in huis om een goede look te garanderen. Het pak straalt vakmanschap uit en heeft fraaie details. De diepblauwe kleur is werkelijk waar fantastisch. Dit is een pak, waar ik nog lange tijd veel plezier aan ga beleven, ook als het iets frisser is buiten.

Soepele wikkelbroek donker-beige

Ik ben een grote voorstander van wikkelbroeken. Wikkelbroeken zijn altijd zo veelzijdig dat ik er standaard een paar van in mijn kast heb hangen. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op, zowel op een zomer- of winterdag (afhankelijk van het materiaal). De herfst staat weer voor de deur en een wollen wikkelbroek is dan geen overbodige luxe, maar echt nodig. De broek is gemaakt van wol en draagt zacht. Hij is wijd, zodat ik vrijelijk kan bewegen wanneer ik dat wil. Ik combineer de broek graag met een fijne wollen vest en laarsjes. De broek kan ik trouwens dragen als ik een dagje naar het bos of de zee ga, maar ook passend als ik een keer ga lunchen met vrienden.

Double breasted mantel uit de Pauw collectie donkerblauw

Een goede en lekkere warme jas om mee naar het werk te gaan waren mijn eisen. Toen ik de jas binnenkreeg was ik blij verrast. Wat een mooi exemplaar is dit zeg. Het silhouet is recht, waardoor de jas een klassieke uitstraling heeft. De gouden knopen vond ik een schitterend detail om te zien op deze jas. Er zitten zakken bij en ook dit is handig, want zo blijven mijn handen warm.

x