Blokker Webshop - Online bestellen

Populaire Blokker categorieën

Naar webwinkel »

Blokker dagaanbieding

Blokker, in Nederland kent iedereen deze winkelketen wel, het logo van oranje met witte letters. Het bedrijf dat in 1896 is opgericht door Jacob Blokker, het bedrijf dat destijds in Hoorn werd geopend was van oorsprong een ijzer- en houtwinkel. Vanaf het begin gingen de zaken al goed en dat resulteerde in een snelle uitbreiding van de toenmalige Blokker winkel. In de jaren 30 waren het de zonen (vier zonen) die onder de naam Gebroeders Blokker diverse vestigingen opende in de randstad. En zo groeide Blokker uit tot een van de grootste winkelketens in Nederland zoals we die op de dag van vandaag kennen. 

Blokker is een winkelketen die huishoudelijke artikelen verkoopt. Waar kwaliteit en prijs voorop staat, zo bieden ze goedkope producten aan, maar ook merk producten waaronder: Philips, Tomado, BK en andere huishoudelijke merken. Vandaag 2015 heeft Blokker maar liefst 836 winkels in Nederland, België, Luxemburg en (ja ook) in Suriname. De Blokker valt onder de Blokker Holding waar andere ketens zoals Xenos, Bart Smit en Marskramer ook onder vallen. 

Blokker is van oudsher een fysieke winkel en op de dag van vandaag bestaan deze winkels ook nog. Echter gaat Blokker ook mee met de tijd en heeft tegenwoordig ook een online gedeelte, de Blokker Webshop. Het aanbod wat je in de winkels vindt kun je dus nu ook online via ons bestellen!

Betaalmethodes

Via de webshop van Blokker kun je met 4 betaalmethodes betalen: iDeal, Mastercard, Visa en Afterpay. Alle betaalmogelijkheden zijn beveiligd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat je geldstroom onbeveiligd wordt doorgesluisd. Wil je liever later betalen dan kun je gebruik maken van Afterpay. Via Afterpay betaal je pas nadat je je bestelling hebt ontvangen, dit kan handig zijn als je later pas geld krijgt van bijvoorbeeld je loon.

Veilig online winkelen

Sinds 2001 is Thuiswinkel Waarborg een keurmerk voor online winkels. Deze keurmerk houdt zicht op webshops op diverse factoren: levering, betaling, service, aanbod et cetera. Zo heeft Blokker ook een Thuiswinkel Waarborg keurmerk, oftewel je kunt veilig online bij de Blokker winkelen.

Volgende dag thuisbezorgd!

Omdat de Blokker een uitstekende service wil verlenen wordt je bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd, je kunt tot 21:00 uur bestellen en dan ontvang je je bestelling de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen standaard €2,99, bestel je meer dan €20,- dan wordt je bestelling gewoon gratis thuisbezorgd. Wil je het liever afhalen in een van de Blokker verstigingen in Nederland? Geen enkel probleem, dit is ook nog eens gratis! Alle bestellingen van Blokker worden netjes en op tijd thuisbezorgd door PostNL.

Retourneren

Toch niet zo tevreden over het bestelde product? Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelde artikel om te ruilen of terug te sturen naar Blokker. Het retourneren van producten is bij Blokker gratis, super service toch!? Je kunt artikelen natuurlijk ook omruilen, neem daarvoor contact op met de klantenservice.

Heb je vragen? Mail ons gerust!

Website: http://www.blokker.nl
Bedrijfsnaam: Blokker Nederland B.V.
Adres: Postbus 94072
Postcode/Plaats: 1090GB Amsterdam
KvK nummer: 33147847
E-mail: klantenservice@blokker.nl
Telefoon: 020-5683426

Beschikbare merken bij Blokker

Dagaanbieding in je E-MAIL