Sandisk Micro SDHC 16, 8 of 4 GB met gratis SD adapter

Foto Sandisk Micro SDHC 16, 8 of 4 GB met gratis SD adapter
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Dit geheugenkaartje is ongeveer net zo klein als de nagel van je pink en toch kun je er maar liefst 16 GB aan bestanden, foto's en muziek op zetten. 
De meeste mobiele telefoons, camera’s en navigatiesystemen zijn geschikt om met geheugenkaarten met een hoge capaciteit te werken. De Micro SDHC kaartjes worden geleverd met een handige SD adapter waarmee deze zowel geschikt is voor mobiele telefoons en MP3 spelers maar ook voor apparaten zoals camera's, navigatiesystemen, laptops en gameconsoles.
Door de capaciteit van maar liefst 16 GB hoef je niet bang te zijn dat je tijdens de vakantie de kaart vol is en foto's moet verwijderen om geheugen vrij te maken. Op een 16 GB chip passen ongeveer 7000 foto's, 5000 muziekbestanden en de hele wereld aan routes voor een navigatiesysteem. 
Ook kun je tegenwoordig veel geïnstalleerde Apps. van je telefoon verplaatsen naar de geheugenkaart waardoor je het geheugen van je toestel vrijhoudt voor andere opslag. 
Vind je 16GB misschien wat veel voor een enkel apparaat, dan kun je ook kiezen voor een 8GB of 4GB micro SDHC kaart met SD adapter voor een minderprijs.
Of je nu van plan bent een wereldreis te maken, onderweg naar muziek luistert of gewoon genoeg ruimte voor je bestanden op zak wilt hebben, met deze Sandisk Micro SDHC 16 GB heb je voor vrijwel elk doeleinde de juiste kaart in huis!

Dagaanbieding in je E-MAIL