Cavius 4 in 1 persoonlijk alarmsysteem

Foto Cavius 4 in 1 persoonlijk alarmsysteem
Van € 69,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Cavius is een handig en levensreddende "travelbuddy" voor het gezin, de doorgewinterde reiziger en iedereen die waarde aan zijn spullen hecht.
De Cavius is een mobiele rookmelder, een deuralarm, een tas en koffer alarm en een persoonlijk alarm voor onveilige situaties.
Het komt vaak voor dat er bijvoorbeeld in hotels geen of slechte brand en diefstalbeveiliging aanwezig is. Zet de Cavius bij de deur en deze waarschuwt met een geluid van 130 Decibel wanneer er iemand de deur opent of wanneer er rook wordt gedetecteerd.
door de cavius aan een tas of koffer te bevestigen heeft dit direct een preventieve werking, maar ook als deze onzichtbaar wordt geplaatst wordt je gewaarschuwd door het harde lawaai.
In gevaarlijke situaties zoals een donker steegje of s´avonds laat kun je met één druk op de knop het alarm activeren wat een afschrikwekkende functie heeft voor mensen met minder goede bedoelingen.
De Cavius weegt slechts 65 gram en werkt op slechts één AA batterij welke bij normaal gebruik tot wel 6 maanden mee gaat.
Bescherm jezelf, je gezin en je waardevolle spullen met dit Cavius 4 in 1 persoonlijk alarmsysteem.

Dagaanbieding in je E-MAIL