Case Mate "Barely there" met full face screenprotector voor HTC Desire

Foto Case Mate
Van € 29,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Ben je een gelukkige bezitter van de HTC Desire dan hoeven we je niet uit te leggen dat je een van de beste toestellen van dit moment in handen hebt. 
We nemen het toestel overal mee naar toe en schijnen zelfs onrustig te worden als we het toestel uit het oog verliezen.
Omdat je ook nogal kwetsbaar is voor vallen, stoten en krassen heeft Case-Mate deze stijlvolle covers ontwikkeld waardoor je toestel goed beschermd wordt tegen deze ongevallen. Deze Case-Mate heeft de naam "Barely there" meegekregen omdat je amper voelt en ziet dat er een case om het toestel zit.
Om ook het scherm goed te beschermen tegen vuil en krassen wordt er een full face protectiescherm meegeleverd, het is even een precies werkje om deze netjes op het toestel aan te brengen maar zodra deze eenmaal geplaatst is merk je eigenlijk niet dat er een protectiescherm over het beeldscherm zit.
Buiten dat de Case Mate "Barely there" een goede bescherming van je toestel is zorgt deze ook voor een hippe uitstraling van de Desire in metallic zilver, roze, mat zwart of fris glanzend wit. 
De Case is speciaal voor de HTC Desire ontwikkeld, dit betekend dat deze naadloos aansluit op het toestel en op de juiste plaatsen een uitsparing is gemaakt voor onder andere de volumeknop, camera en speaker.
Bescherm je HTC Desire op een mooie en praktische manier en geef het toestel de uitstraling die bij jou past met deze Case-Mate "Barely there" inclusief screenprotector!

Dagaanbieding in je E-MAIL