Stijlvolle Polariserende Overzet Zonnebrillen - Ervaar Het Ultieme...

Foto Stijlvolle Polariserende Overzet Zonnebrillen - Ervaar Het Ultieme...
Van € 39,95
Voor € 12,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Glinsteringen en reflecties worden tegengehouden
Houdt altijd het overzicht op de weg of op het water
Geschikt voor mannen en vrouwen
Bestel 2 of meer dezelfde brillen en betaal slechts 9.95 per stuk!
Polariserende glazen
Met oplopende korting!
De meeste zonnebrillen zien er alleen maar leuk uit, maar daar houdt het dan ook eigenlijk wel bij op. Met deze overzetzonnebrillen met polariserende glazen heb je niet alleen een zonnebril die er goed uitziet, maar ook nog eens zorgt voor ultiem kijkcomfort! Polariserende glazen zorgen voor een comfortabeler kijkcomfort dan gewone glazen. De glazen filteren de horizontale reflecties en glinstering uit je beeld wat het kijkcomfort ten goede komt. Wanneer je bijvoorbeeld op zonnige dagen in de auto zit of wanneer je met mooi weer gaat varen kunnen reflecties en glinsteringen het zicht belemmeren met soms gevaarlijke situaties als gevolg; met polariserende glazen kun je dit voorkomen! Voor wie een bril draagt is deze overzetzonnebril ideaal; je plaatst deze bril namelijk gewoon over je bril op sterkte. Je hoeft nu dus ook geen dure zonnebril op sterkte aan te schaffen om ook op zonnige dagen goed te kunnen zien!
Je hebt de keuze uit twee verschillende formaten:
- Small: Past over alle brillen heen t/m een afmeting van 137mm breed en 33mm hoog - Medium: Past over alle brillen heen t/m een afmeting van 137mm breed en 38mm hoog
Je kunt daarnaast kiezen uit de volgende kleuren:
- Zwart - Zwart met print - Bruin - Bruin met print - Hout
Bestel 2 of meer dezelfde brillen en betaal slechts 9.95 per stuk!

Dagaanbieding in je E-MAIL