SAMSUNG PL-70

Foto SAMSUNG PL-70
Van € 184,00
Voor € 119,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Samsung PL70 is een knap staaltje technologie. Deze ultra compact beschikt over een krachtige sensor van 12,2 megapixels en een groothoeklens van 28 mm.

Het is niet meer nodig om een paar stappen achteruit te zetten om meer in beeld te krijgen, want met een brandpuntsafstand van 28-140 mm stelt u uw groeps- en landschapsopnamen moeiteloos scherp. Qua stabilisatie is de PL70 voorzien van zowel een optische als een digitale stabilisator, zodat uw opnamen altijd helder en scherp zijn.

Met dit toestel verkrijgt u prachtige fotoafdrukken op papier en zeer geslaagde portretfoto''s. De PL 70 is van meerdere beeldverbeteringstechnieken voorzien, zoals automatische scène-herkenning, glimlachdetectie en blikdetectie, een Beauty Shot voor het wegwerken van imperfecties op het gelaat en een zelfportretfunctie.

Een andere topfunctie van de PL-70 is zijn videomodus. Deze digitale camera biedt namelijk een high definition videomodus. De PL70 neemt video''s direct op in HD 1280 x 720p, zodat u uw opnamen op groot scherm kunt bewonderen via de video-aansluiting.

De gebruiksvriendelijke PL70 is eenvoudig te bedienen. Deze ultra compact van Samsung is uitgerust met een scroll-wieltje voor de verschillende functies en heeft een groot LCD-scherm van 3 inch.

De PL70 van Samsung combineert design en prestatievermogen in een prachtige body.

Dagaanbieding in je E-MAIL