Tekentablet Huion 1060 Pro+

Foto Tekentablet Huion 1060 Pro+
Van € 149,95
Voor € 114,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Laat je creativiteit de vrije loop! De 1060 Pro+ is een vernieuwd design van Huion. Met maar liefst 2048 drukniveaus, een resolutie van 5080 lijnen per centimeter en een pen report rate van 233 punten per seconde, is deze tablet zeer nauwkeurig en geschikt voor zowel beginners als voor professioneel gebruik.

De Tablet 1060 Pro heeft een groot actief tekenvlak en heeft een zeer draagbaar gewicht, waardoor je hem rustig overal mee naar toe kan nemen. Met de ingebouwde SD kaartlezer en standaard geheugen van 4GB dat je zelf kan uitbreiden, kun je makkelijk je werk opslaan en meenemen.

De expresskeys en softkeys kun je zelf instellen zodat je jouw favoriete opties zeer makkelijk en efficiënt kan gebruiken. Met de oplaadbare draadloze pen kun je na 2 uur laden, zo’n 800 uur onafgebroken tekenen (mocht je niet kunnen stoppen)! Door de twee knoppen op de pen functioneert die ook prima als muis.

De tekentablet hoeft zeker niet alleen door virtuoze kunstenaars gebruikt te worden. Hij is ook bij uitstek geliefd onder mensen die graag afbeeldingen bewerken met photoshop. Selecties maken en lijnen trekken, inzoomen en uitzoomen gaat veel eenvoudiger en preciezer met een tablet en pen dan met een muis en toetsenbord. En het is natuurlijk erg handig voor geschreven tekst, denk aan een persoonlijk bericht of je handtekening onder brieven of eigen werk.

De tablet is makkelijk te installeren en is geschikt voor Windows XP/ 7/ 8/ Vista/ 2000 en Mac OS X10.4 en hoger.

Dagaanbieding in je E-MAIL