SCART DVB-T ontvanger

Foto SCART DVB-T ontvanger
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-10-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Digitale TV-zenders uit de lucht plukken wordt een makkie! Geen losse kastjes en lange kabels meer. Deze DVB-T TV-ontvanger wordt namelijk via de SCART-poort op uw TV aangesloten!

In Nederland zijn hiermee alle zogenaamde 'free-to-air' zenders te ontvangen, waarvan Nederland 1, 2 en 3 zelfs in HD-kwaliteit te zien zijn! Free-to-air-zenders zijn gratis te ontvangen, er hoeft dus geen extra abonnement worden afgesloten of 'smartcards' te worden gekocht. Naast Nederland 1, 2 en 3 zijn veel lokale omroepen gratis te ontvangen en zijn er honderden radiozenders die digitaal uitzenden.

Niet alleen in Nederland is deze DVB-T-ontvanger te gebruiken. Juist in West-Europa wordt veel FTA uitgezonden. Duitsland, Italie, Frankrijk en Italie hebben tientallen zenders in de lucht hangen. Ideaal voor op vakantie dus!

Is er niets op TV voor je? Geen nood, want dit apparaatje kan meer dan enkel digitale TV uit de lucht filteren. Met de ingebouwde aansluitingen voor USB en een cardreader voor SD, SDHC, miniSD, MicroSD en MMC-geheugen kunnen ook films en foto's direct op de TV worden afgespeeld. De mediaplayer ondersteunt uiteenlopende formaten als: MPG1, MPG2, MPG4 en DivX.

Maak van je TV een digitaal HD media-apparaat!

Dagaanbieding in je E-MAIL