GPS Kinderhorloge met GSM en GPS functie

Foto GPS Kinderhorloge met GSM en GPS functie
Van € 79,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Veel ouders vinden het vandaag de dag belangrijk om te weten waar hun kind is. Dit kun je doen door af en toe een berichtje naar elkaar te sturen, een GPS tracker in de rugzak van het kind te stoppen of het kind een kinderhorloge met GPS functie cadeau te doen! Deze GPS horloge kind heeft daarnaast ook nog een bel functie!

We leggen graag iets meer uit over de functies van dit GPS kinderhorloge:

Het horloge heeft een SOS paniek functie. Daarnaast heeft het kinderhorloge ook een alarm wanneer de horloge afvalt in combinatie met een lichtsensor. Dit alarm gaat automatisch af op de gekoppelde smartphone. Je kunt er spraakberichten mee versturen. er is de mogelijkheid om met elkaar te praten via een bel functie.

Functie GPS en LBS dual mode positionering: de GPS functie wordt gebruikt voor buiten en de LBS functie voor binnen.

De functie Geofence: Hiermee geef je het gebied aan waarin het kind zich zal bevinden. Komt het kind toch buiten dit gebied dan gaat er een alarm af.

Volg de locatie op je eigen PC, iOS apparaat of Android apparaat.

Het kind kan op de SOS knop drukken in geval van nood. Hierdoor kunnen ouders en kind met elkaar praten.

De kinderhorloge is ook voorzien van een goede batterij die opgeladen kan worden via een magnetische oplader aan de USB poort van een laptop, computer of USB lader (niet inbegrepen).

De kinderhorloge met GPS is voorzien van een GSM signaal, SOS voice recording knop, een aan- en uitknop, een speaker, een microfoon, een moeder en een vaderknop aan de zijkant.

Tenslotte laat het heldere OLED scherm zien hoe vol de batterij is, wat de bereikbaarheid van het GSM signaal is en de datum van die dag.

Hoe gebruik je het kinderhorloge met GPS?

Volg deze eenvoudige stappen en je hebt het horloge snel ingesteld.

Stap 1: Installeer de sim kaart in het kinderhorloge. Het horloge ondersteunt een micro SIM kaart GSM 900/1800/1900 met GPRS.

Stap 2: Download daarna de app Aibeile en log in op de app Aibeile via jouw eigen smartphone. Het instellen van het kinderhorloge kan beginnen!


Dagaanbieding in je E-MAIL