Auto Zonneklep

Foto Auto Zonneklep
Van € 29,00
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-04-2021 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Erger jij jezelf ook altijd in de auto aan de lichtschitteringen van de zon? Deze lichtschitteringen veroorzaken vele onveilige verkeerssituaties, want je wordt erdoor verblind. Met de Proteye X zonneklep ben je beschermd tegen deze lichtschitteringen en kan je veilig de weg op, zelfs bij zeer laagstaande zon!

De Proteye X zonneklep beschermt je ogen tegen de lichtschitteringen die veroorzaakt worden door de laagstaande zon. Deze lichtschitteringen kunnen je verblinden en hierdoor kunnen er ongelukken gebeuren. De zonnescherm auto is een uniek product dat bevestigd wordt aan de huidige zonneklep, maar filtert naast het tegenhouden van de zon twee soorten licht tonen waardoor er een optimaal zicht ontstaat. De dark amber zonneklep zorgt dat de grijze tonen verwijderd worden en dat v verblinding door zonneschijn verleden tijd is. De glowing amber zonnescherm auto haalt juist de gele tonen uit het licht, hiermee heb je geen last van schitteringen die overdag ontstaan van weerspiegelingen. Zelf bij sneeuw biedt de zonneklep uitkomst, want de witte tonen die nogal fel kunnen zijn in de sneeuw worden ook teruggekaatst, waardoor de bestuurder hiervan geen hinder ondervind. De zonnescherm auto is voor zowel overdag als 's nachts te gebruiken en heeft voor beide een prima resultaat. De zonneklep is gemaakt van duurzaam PVC, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De montage tijd is 10 seconden, je doet je huidige zonneklep omlaag en klemt de zonnescherm auto eroverheen; makkelijker gaat haast niet.

Met de klem functie past de zonnescherm auto op iedere zonneklep en is deze zeer eenvoudig in elke auto te bevestigen en mee te nemen. De zonneklep bestaat uit 2 zijde; de dark amber zijde beschermt je ogen tegen lichtschitteringen die ontstaan door zonneschijn en de glowing amber zijde beschermt je tegen weerspiegelingen en de schitteringen die ontstaan bij sneeuw.

Dagaanbieding in je E-MAIL