High Wine inclusief borrelplateau voor 2, 3 of 4 personen bij Plancius nabij Artis

Foto High Wine inclusief borrelplateau voor 2, 3 of 4 personen bij Plancius nabij Artis
Van € 49,50
Voor € 24,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Combineer het nuttige met het aangename met een high wine bij Plancius

Wijn proeven begeleid door heerlijke Italiaanse borrelhapjes doe je het liefst niet in je eentje. Daarom hebben restaurant Plancius en NuDeal een high wine samengesteld, waar je met 2, 3 of 4 personen gebruik van kunt maken.Kies uit 3 opties

Kies uit 3 opties

  • € 24,50 voor een High Wine voor 2 personen (waarde € 49,50)
  • € 36,50 voor een High Wine voor 3 personen (waarde € 74,25)
  • € 48,50 voor een High Wine voor 4 personen (waarde € 99) 

Uitleg door wijnkenner

Tijdens deze high wine wordt uitleg gegeven over de verschillende wijnen door een professionele wijnkenner. Elke dag tussen 14.00 en 16.30 uur kun je in deze zaak, tegenover Artis en naast het Verzetsmuseum gelegen, terecht voor een leerzame en toch ook gezellige proefsessie.

Bij mooi weer kun je je de high wine ook op het terras laten welgevallen. Je bent in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantagebuurt, waar restaurant Plancius al enige tijd flink aan de weg timmert.

Ga poolshoogte nemen en combineer het nuttige met het aangename met een high wine voor 2, 3 of 4 personen inclusief borrelplateau vanaf slechts € 24,50!

Restaurant Plancius

Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details.

U kunt bij ons ontbijten en in de middag uitgebreid lunchen met heerlijke broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten. S’avonds kunt u genieten van onze gevarieerde, internationale gerechten.
Onze avondkaart wordt regelmatig met unieke dagspecials uitgebreid! Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke high tea en een high wine.

Zoekt u een gezellige werkplek of heeft u een zakelijke afspraak? Het is mogelijk om bij ons te werken met uw laptop, gebruik te maken van de gratis wifi-verbinding en van ons grote assortiment van kranten en tijdschriften. Bovendien kunt u in de zomer genieten van een heerlijk zonnig terras. 

Dagaanbieding in je E-MAIL