Heerlijk 3-gangen verrassingsdiner bij restaurant De Wereldbol op het KNSM-eiland

Foto Heerlijk 3-gangen verrassingsdiner bij restaurant De Wereldbol op het KNSM-eiland
Van € 35,00
Voor € 17,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Laat je verrassen in De Wereldbol met een 3-gangen surprise diner

Myranda en haar enthousiaste team heten je van harte welkom in hun gezellige restaurant De Wereldbol op KNSM-eiland. Hier worden gerechten van over de hele wereldbol bereid, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor allerlei verse groenten.

Laat je eens verrassen met een delicaat 3-gangen diner bij De Wereldbol NU voor maar € 17,95!

Verse ingrediënten
Vanaf 17:30 uur kun je terecht voor een 3-gangen diner, bestaande uit een heerlijk voorgerecht, keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht en een huisgemaakt dessert. Als je daar prijs op stelt kun je hierbij kiezen voor een passend wijnarrangement voor € 7,95 (twee glazen).

De Wereldbol werkt zo veel als mogelijk met verse, biologische, ingrediënten. En zoals gezegd aan verse groeten zal het zeker niet ontbreken. De keuken van dit etablissement aan het water, waar je van maart tot november ook op het terras kunt plaatsnemen, heeft zijn waarde reeds bewezen. Op iens.nl scoort De Wereldbol een dikke 8!

Restaurant de Wereldbol
Bij De Wereldbol kun je van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk diner. Of kom borrelen aan het einde van je (werk)dag, vanaf 16:00 uur zijn we er! We doen altijd ons uiterste best je lekker en gezond te laten eten en drinken en je thuis te laten voelen. Welkom!

Bij ons kun je genieten van echt eten en drinken, zo van het land op tafel, omdat we geloven dat natuurlijk niet alleen gezonder maar ook lekkerder is. Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen dus voor ons en voor jou. Gastvrouw Myranda van Leeuwen is er met haar team om jou te laten genieten.

Prima beoordelingen op Iens

8/10/9
Intiem, met plek voor zo’n dertig personen, heeft de bediening alle aandacht voor je en is Myranda bovendien een hartstikke gezellig type dat wat ons betreft de volgende keer gewoon aan moet schuiven! Prachtig uitzicht over het IJ en Sporenburg aan de overkant, lekker eten en goede wijn (nu ook biologisch!) en onze avond kon niet meer stuk.

9/10/9
In een woord: Geweldig! De eigenaresse legt aan tafel het menu aan je voor en geeft wijntips. We hadden zeewolf en 'bojo', een typisch Surinaams gerecht, als dessert. De kok gebruikt alleen natuurlijke producten. Je proeft 'het verse' en 'het gezonde'. Alles was verrukkelijk. De fantastische Chardonnay die erbij geserveerd werd, maakte het geheel compleet. Uitzicht over de Ertshaven vanuit het restaurant is erg mooi. Een aanrader!

Dagaanbieding in je E-MAIL