All You Can Eat Tapas - 3 uur lang bij Tapasbar Granada voor € 15

Foto All You Can Eat Tapas - 3 uur lang bij Tapasbar Granada voor € 15
Van € 19,50
Voor € 15,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-01-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

€ 15 voor All You Can Eat Tapas (3 uur lang) bij Tapasbar Granada vlakbij het Leidseplein 

De pracht en praal van Granada komt het best tot zijn recht in een uitspraak van een poëet: ‘Geef een aalmoes, vrouw, want er is in het leven geen ergere straf dan een blinde te zijn in Granada’. De stad in Zuid-Spanje heeft een roemrijke historie en is niet in de laatste plaats bekend door het imposante Alhambra. Het gelijknamige restaurant vlakbij het Leidseplein is zeer sfeervol en vol met gezelligheid. Ook serveren zijn heerlijke tapas. Wel veertig verschillende soorten!

Proef drie uur lang onbeperkt de lekkerste tapas naar keuze bij Tapasbar Granada in de Leidsekruisstraat en betaal maar € 15!

 

De tapaskaart biedt voor elk wat wils. Kies uit bijvoorbeeld gamba's in knoflookolie, Spaanse omelet, kroketjes van seranoham, gegrilde varkensspiesjes, gefrituurde inktvis, Spaanse worst in wijnsaus, champigons met knoflook of gegrilde kippenvleugeltjes. Kijk alvast op de menukaart en jij kunt voor deze superaanbieding kiezen uit de nummers 1 t/m 28.

 

Tapasbar Granada heeft zich een plek verworven in het gezellige centrum van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. De meeste gasten hebben aan hun bezoek veel plezier beleefd, want ook live muziek is aanwezig bij Granada.

Lovende recensies

IENS.nl - 8/8/8
Wij komen al jaren bij dit leuke restaurant. We worden altijd vriendelijk en vlot geholpen. Zeer voorkomend allemaal. Het eten is verrukkelijk, alles zelf gemaakt, de tapas zijn geweldig, maar ook de biefstuk en entrecôte zijn fantastisch; de keuken draait heel snel. Gewoon een fantastisch restaurant! ik zeg; DOEN!!!!!

IENS.nl - 9/10/9
Echt heerlijk gegeten, top bediening en de sangria viel ook goed in de smaak! Wij 3 studenten kwamen langs en hadden alle drie het 2 uur durende tapasmenu incusief drankjes. Toen de ober opving dat wij ons afvroegen of het dessert inbegrepen was kwam hij vriendelijk meedelen dat dit niet het geval was, waar wij begrijpend op reageerden. Toen de 2 uur voorbij was en wij nog zaten te genieten van onze sangria kwam de ober uit het niets met een rijkelijk toetje die we gratis en voor niets kregen! Echt top service en we komen hier absoluut gauw weer. 

Granada | Leidsekruisstraat 13 | 1017 RE Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL