2 maanden onbeperkt sporten of een 10-rittenkaart bij Fitness Zuidas

Foto 2 maanden onbeperkt sporten of een 10-rittenkaart bij Fitness Zuidas
Van € 113,00
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Sport je fit bij Fitness Zuidas

Je wilt weer de jonge adonis van vroeger worden, de Michelinbandjes laten leeg lopen of gewoon het lichaam nog strakker in vorm krijgen. Dan is het tijd voor Fitness Zuidas. Deze organisatie beschikt over een indrukwekkende fitnessruimte en biedt groepslessen met een breed scala aan disciplines.

Je kunt daar NU van profiteren met 2 superaanbiedingen, die je allebei slechts € 59 kosten!

Onbeperkt sporten of een 10-rittenkaart

Je kunt voor dit luttele bedrag kiezen uit 2 opties:

Onbeperkt sporten

- 2 maanden onbeperkt sporten inclusief een sessie van 60 minuten personal training en keuze uit 65 groepslessen per week (waarde € 175)

of

- Een 10-rittenkaart voor alle groepslessen geldig voor 5 maanden (waarde € 113)

Bij Fitness Zuidas vind je een uit­ge­brei­de fit­ness­ruim­te, goud geoutilleerd, een zeer ge­va­ri­eerd aan­bod aan groeps­les­sen én een sau­na met re­lax­ruim­te en zon­ne­bank. De instructeurs maken samen met jou een sportschema op maat en vervolgens ga je aan de slag. Het is bewust en met plezier bewegen en ontspannen tegelijk.

Geen inschrijfgeld

Grijp je kans en ga 2 maanden onbeperkt sporten inclusief groepslessen en een sessie van 60 minuten personal training bij Fitness Zuidas voor slechts € 59,-! Of kies voor de 10-rittenkaart voor alle groepslessen geldig voor 5 maanden eveneens voor maar € 59!

Gebruik van de sauna en locker zijn daarbij inbegrepen en je betaalt ook geen inschrijfgeld.

Fitness Zuidas

Fit­ness Zui­d­as be­vindt zich op loop­af­stand van de Zui­d­as in Am­ster­dam en is goed be­reik­baar van­af de ring. Door de centrale ligging is de sportschool ook makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen en Amsterdam Zuid. Bovendien ken je hier gratis parkeren.

Ei­ge­naar en fy­si­o­the­ra­peut Je­roen Lemm streeft er­naar een sfeer te cre­ë­ren waar­in men­sen zich thuis voe­len. Met per­soon­lij­ke aan­dacht van des­kun­di­ge be­ge­lei­ders en fy­si­o­the­ra­peu­ten bie­den zij de per­fec­te trai­ning voor jong en oud, te­gen een zeer vrien­de­lij­ke prijs.

Professionele begeleiding

Bij Fitness Zuidas tref je een breed sca­la aan fit­ness- en car­di­o­fa­ci­li­tei­ten. On­der pro­fes­si­o­ne­le be­ge­lei­ding kun je op een ver­ant­woor­de ma­nier wer­ken aan al­le trai­nings­doe­len. Te­vens heb­ben zij een breed aan­bod aan groeps­les­sen; van pit­ti­ge spin­ning- en ae­ro­bics­les­sen tot in ba­lans bren­gen­de bo­dy & mind­les­sen. Voor de ou­de­re spor­ters on­der ons staan spe­ci­a­le les­sen op het roos­ter.

Na in­span­ning volgt ont­span­ning. Her­stel na het spor­ten in de sau­na, met re­lax­ruim­te, of on­der de zon­ne­bank. Of ge­niet van een lek­ker brood­je aan de bar. Voor me­di­sche klach­ten kun je te­recht bij Fy­si­o­the­ra­pie Gelderlandplein, de ei­gen prak­tijk waar­in fy­sio-, Mc­Ken­zie- en ma­nu­e­le the­ra­pie ge­ge­ven wor­den. Ver­der bie­den zij per­so­nal trai­ning, mas­sa­ge en ge­wichts­con­sul­ten. Ook is er een in­pan­di­ge vi­ta­mi­ne­shop aan­we­zig. Nieuws­gie­rig? Bel of mail ge­rust voor meer in­for­ma­tie of kom langs voor een gra­tis proef­les. 

Dagaanbieding in je E-MAIL