Nudeal.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Balinese Anti-stress Massage of een Voetreflex Massage van 30 minuten bij Scent of Bali

Balinese Anti-stress Massage of een Voetreflex Massage van 30 minuten bij Scent of Bali

Van € 35,00
Voor € 24,95

€ 24,95 ipv € 44 voor een anti-stress massage of een voetreflex massage van 30 minuten bij Scent of Bali in de Oude Pijp 

‘Relax, don’t do it, when you want to go to it’. Franky goes to Hollywood zong het al in de jaren tachtig en de tekst heeft zijn geldigheid nimmer verloren. En geldt al eeuwenlang op het Indonesische ‘bounty-eiland’ Bali, waar een rijke traditie heerst van geneeswijzen met behulp van kruiden, massages en energy healing.

Stress of lichamelijke klachten? Geniet dan van een 30 minuten durende anti-stress massage of een voetreflex massage bij Scent of Bali voor slechts € 24,95!

De rijke Balinese cultuur bevat een schat aan informatie over kruiden, massage en energie healing. Bij Scent of Bali (letterlijk de geur van Bali) ga je op ontdekkingsreis om je te laten voelen hoe het is op authentieke wijze met natuurlijke producten een absolute ontspanning te ervaren. Weg van het gehaaste leven en terug naar de natuur, de basis. Je komt in een mooie entourage met ervaren masseurs en masseuses die voor je klaar staan om een stukje Bali met je te delen.

Anti-stress massage vormt een mooie ondersteuning van een therapeutisch proces bijvoorbeeld bij stressklachten, bij burn-out en depressieve klachten. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug onder handen genomen.

Alle organen, zenuwen en klieren in ons lichaam staan via zenuw- en energiebanen in verbinding met specifieke gebieden op onze voeten geheten de reflexzones. Bij voetreflex massage wordt druk uitgeoefend op deze voetzones. Hierdoor kunnen eventuele blokkades worden opgeheven zodat de doorstroming van bloed, lymfen en energie wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingstoffen beter worden opgenomen.

Geniet van een anti-stress of een voetreflex massage van 30 minuten bij Scent of Bali in de Oude Pijp voor maar € 24,95. Je hebt het verdiend! 

Scent of Bali | Albert Cuijpstraat 63hs | 1072 CM Amsterdam | Website

Website: www.nudeal.nl
Adres: Rokin 75
1012 KL Amsterdam
Telefoon: 020-7372182
E-mail: info@nudeal.nl
KvK: 53226380
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Dagaanbieding in je E-MAIL