Nudeal.nl dagaanbieding van vandaag

Foto 10-rittenkaart bootcampen in het Vondelpark of Westerpark

10-rittenkaart bootcampen in het Vondelpark of Westerpark

Van € 100,00
Voor € 25,00

€ 25 voor een 10-rittenkaart Bootcamp in het Vondelpark of het Westerpark

Bootcamp heeft een vrij hard imago, vaak gegeven door een drillsergeant zonder enig empathie of humor. Schrikt dat idee je af en vind je dat helemaal niet zo gezond? Kom dan bootcampen bij Djamil Fit.

De lessen zijn nooit hetzelfde, maar hebben wel altijd een cardio en kracht gedeelte. We gebruiken alleen jouw lichaamsgewicht, en voor iedere oefening zijn er opties. Zo sport je veilig en op jouw niveau. 

Ga daaraan werken met Djamil Fit in het Vondelpark of in het Westerpark. 

De tijden waarop de bootcamp worden gehouden, zijn:

  • Vondelpark
    Zondag van 10.30 - 11.30 uur en vrijdag van 18.30 – 19.30 uur
  • Westerpark
    Maandag van 18.30 - 19.30 uur en woensdag van 18.30 - 19.30 uur

 

De Bootcamp bij Djamil Fit is voor ieder niveau geschikt. Beginnende sporters hoeven daarom niet huiverig hoeven te zijn voor een Bootcamples en ervaren sporters worden flink uitgedaagd. De Bootcamp is gericht op vetverbranding, versteviging van de spieren en een betere conditie. Dit gebeurt op basis van verschillende oefeningen zonder gebruik te maken van gewichten. De oefeningen en lessen zijn gevarieerd en nooit hetzelfde, waardoor jij en je lichaam uitgedaagd blijven.

Bij Djamil Fit is geen sprake van moeten, maar je wordt wel aangemoedigd om het beste in jezelf naar boven te halen. Omdat de omvang van de groepen klein blijft, zul je persoonlijke begeleiding hebben en toch de positieve sociale steun ervaren van je groepsgenoten. Op deze manier boek je sneller resultaat en verklein je de kans op blessures!

Bij Djamil Fit staat kwaliteit voorop. Men gelooft in begeleiding en adviezen op maat om zo een gezonde levensstijl te creëren die bij je past en die natuurlijk zal aanvoelen.

Ga voor een slanker en getrainder figuur met een 10-rittenkaart bootcamp bij Djamil Fit. Je betaalt met deze superaanbieding maar € 25!

Djamil Fit | Vondelpark | Westerpark | Website

Website: www.nudeal.nl
Adres: Rokin 75
1012 KL Amsterdam
Telefoon: 020-7372182
E-mail: info@nudeal.nl
KvK: 53226380
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Dagaanbieding in je E-MAIL