Zino Davidoff Cool Water Giftset - EDT 125 ml, douchegel 75 ml, asbalm 75 ml, deo stick 70 gr, mini 5 ml

Foto Zino Davidoff Cool Water Giftset - EDT 125 ml, douchegel 75 ml, asbalm 75 ml, deo stick 70 gr, mini 5 ml
Van € 79,95
Voor € 37,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Geniet van een koele golf van oceaankracht! Vaak geimiteerd, maar nooit geëvenaard. Davidoff Cool Water is een unieke combinatie van vitaliteit en sensuele prikkelingen: De essentie van de natuurlijke man. Een geur voor mannen die mannelijkheid smeden op golven van kracht!

Een aromatische frisse geur waarmee het territorium van nieuwe frisheid is ontdekt. Davidoff Cool Water is een ikoon onder de geuren en geeft je kracht en vitaliteit als een golf van koel water. De chemie tussen man en oceaan. Een paspoort naar frisheid, mannelijkheid en vrijheid.

Davidoff Cool Water omarmt de kracht van de oceaan met een sensuele frisheid. Munt en Lavendel geven de intense frisheid die daarna plaats maken voor de kracht en intensiteit van de hartnoten van koriander, jasmijn, eikenmos, geranium en sandelhout. De hartnoten glijden en rollen door naar de lange, warme en sensuele golf van amber en musk.

Deze speciale cadeauset bestaat uit een Eau de Toilette van 125 ml (winkelprijs €67,95), douchegel van 75 ml (winkelprijs € 11,50), aftershave balm van 75 ml (winkelprijs €36,50), deostick van 70 gr (winkelprijs €23,50) en een uniek meeneemflesje eau de toilette van 5 ml.

Dagaanbieding in je E-MAIL