Verbatim DVD+R Lightscribe V1.2 - 10 stuks op een spindle

Foto Verbatim DVD+R Lightscribe V1.2  - 10 stuks op een spindle
Van € 31,95
Voor € 7,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

DVD+R LightScribe V1.2
Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek. Van de nummer 1 van Europa op het gebied van opnamemedia

DVD+R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van de +RW-alliantie:
- AZO-opnamelaag.
- Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
- Superieure levensduur voor archivering.

LightScribe Gold-schijven zijn voorzien van een goudkleurig oppervlak voor bedrukken door middel van LightScribe. Het gedeelte van de diameter waarop kan worden afgedrukt ligt tussen 40 en 118 mm. Hierop kan een monochrome afbeelding in grijstinten worden afgedrukt.

Bij Lightscribe Direct Disc Labelling worden eerst de gegevens op de schijf gebrand, waarna de schijf wordt omgekeerd. Vervolgens wordt in hetzelfde station met behulp van de laser een professioneel ogend label op het schijfoppervlak aangebracht.

Specificaties:
Productnummer: 43576
Capaciteit: 4.7GB
Snelheid: 16x
Verpakking: 10 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Lightscribe
Afdrukbaar gebied: 40 – 118mm

Dagaanbieding in je E-MAIL