Samsung ES80 - Leg elke dag uw herinneringen vast

Foto Samsung ES80 - Leg elke dag uw herinneringen vast
Van € 127,95
Voor € 75,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een nieuwe manier van kijken
Of u nu een prachtig landschap fotografeert of al uw vrienden samen aan tafel in een restaurant, met deze lens kan het allemaal. Met de nauwkeurig geslepen 27 mm-groothoeklens van de ES80, met 5x optische zoom, krijgt u meteen alles over de volle breedte in beeld. Voortaan kunt u opnames maken van complete gebouwen en landschappen, van alle gasten op een bruiloft of van de hoogste wolkenkrabbers.

Schudden en trillen? Geen probleem.
Zelfs de lichtste trilling kan uw foto doen mislukken. De Digital Image Stabilization van de ES80 lost dit probleem op. Met Digital Image Stabilization zijn uw beelden altijd scherp, in elke situatie. Zelfs bij weinig licht, sterk inzoomen of gewoon als uw handen trillen: uw foto's zijn altijd scherp en duidelijk. De ES80 maakt er het beste van. Het allerbeste.

Hoe helder kan helder zijn?
Bij het ontwikkelen van de Samsung ES80 wilden we helder zijn... in alle betekenissen van het woord. Deze camera is slim en helder. Dankzij het 2,4” lcd-display voor een betere contrast- en kleurweergave, kunt u genieten van een breder en helderder beeld. En de intelligente helderheidsfunctie van het lcd-display detecteert automatisch het omgevingslicht en past de helderheid van het lcd-display aan voor een optimale beeldweergave. Het denken wordt voor u gedaan en daarom is de ES80 een slimme keuze.

Precies wat u voor ogen had
U vormt zich een beeld van de foto die u wilt nemen. U richt de ES80. En Smart Auto ziet het ook. Deze technologie voor scèneherkenning kiest automatisch uit 15 verschillende instellingen, van Landschap tot Portret. Daarna wordt alles afgesteld voor de perfecte foto. Of dat nu uw vrienden zijn tijdens een avondje uit of een waterval op een berghelling.

Video van VGA-kwaliteit. En dat in een compacte camera.
Als u liever foto’s maakt dan video’s maar toch alle mogelijkheden open wilt houden, dan is de ES80 echt iets voor u. Deze camera maakt 640 x 480-video met 30 frames per seconde. U kunt zelfs de 5x optische zoom gebruiken voor persoonlijke en levendige close-ups. En als het riskant wordt, kunt u zelfs uw opname pauzeren. U geeft dus niets op, behalve de last van een extra camera rond uw nek.

De camera houdt van u
Niemand heeft nog een slechte kant met het Perfect Portrait-systeem van de ES80. Uiteraard worden rode ogen gecorrigeerd, maar de allernieuwste gezichtsherkenningstechnologie merkt het ook als er met de ogen wordt geknipperd. U weet dus altijd zeker dat u open ogen en een stralende glimlach vastlegt. Bovendien wordt de huid egaler en worden onvolkomenheden en donkere kringen weggewerkt. Dankzij de verschillende niveau-instellingen kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt retoucheren. Ook al hebben uw vrienden en familie dat natuurlijk niet nodig.

Object Tracking AF-functie
Om de mooiste composities vast te leggen, hoeft u alleen maar het gewenste onderwerp op het cameradisplay te selecteren. De Object Tracking AF-technologie volgt het onderwerp en stelt in uw plaats scherp. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is afdrukken.

Smart Album
Smart Album sorteert uw foto’s automatisch op type, datum, kleur en week zodat u tussen 2 000 opnames die ene opname snel terugvindt. Het wordt voor u gedaan. Er kan zelfs naar een bepaald gezicht worden gezocht! 

Dagaanbieding in je E-MAIL