Powerpingi Shoe-Dry Advanced - Powerpingi? huh...

Foto Powerpingi Shoe-Dry Advanced - Powerpingi? huh...
Van € 39,95
Voor € 25,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Sportschoenen
Het voetbal en hockey seizoen is weer in volle gang. Toch de meest gespeelde sporten in ons land en ook de sporten waarbij de spelers niet in de kantine gaan zitten bij een paar druppels regen. Met andere woorden: Waarschijnlijk komen u of uw gezinsleden regelmatig met natte schoenen van het veld af. Eenmaal thuis worden die mooie kicksen bij de kachel gezet, met als gevolg dat ze wel droog worden, maar helaas maar één seizoen meegaan. Alsof het nog niet duur genoeg is! Natte schoenen zijn voor de Powerpingi Shoe-Dry Advanced geen probleem meer. Doe de Powerpingi Shoe-Dry Advanced in uw schoenen zodra u thuis komt en ze zijn zo droog en blijven langer mooi en gaan langer mee! Natuurlijk mag u ze ook gebruiken voor ander sportschoenen!

Kaas
Ook voor het dagelijks gebruik zijn de Powerpingi Shoe-Dry Advanced een perfecte uitkomst! Natuurlijk heeft niemand last van tenenkaas, kaasvoeten of andere zweetverschijnselen aan de voeten, toch...? Als u thuis komt van een dag hard werken, haal dan meteen uw voeten uit uw schoenen en doe de Powerpingi Shoe-Dry Advanced erin. Geen vocht, geurtjes, bacteriën, kaas of andere ellende meer in uw schoenen. Met andere woorden, geen vreemde gezichten meer als u uw schoenen uit doet: thuis, bij kennissen of bij het passen van nieuwe schoenen.

Of zoals Pingi het netjes omschrijft:
De Powerpingi Shoe-Dry Advanced is speciaal ontwikkeld om uw schoeisel vochtvrij en vormvast te houden. Bij consequent gebruik levert het een bewezen bijdrage aan de verlenging van de levensduur van uw schoenen. Daarnaast helpt het klachten aan de voethuid voorkomen die voortvloeien uit het lopen in te vochtig schoeisel.
Powerpingi Shoe-Dry droogt de schoen snel van binnenuit. Zorgt voor effectieve bestrijding van transpiratie- en vochtgerelateerde problemen aan de binnenzijde van de schoen. Bestrijdt bacteriën, geurtjes, schimmels en aantasting van voering en voetbed.

De handleiding van de Powerpingi Shoe-Dry Advanced vindt u hier.

Dagaanbieding in je E-MAIL