Microsoft Office Home And Student 2010 NL Dvd - De essentiële verrijking voor iedere PC

Foto Microsoft Office Home And Student 2010 NL Dvd - De essentiële verrijking voor iedere PC
Van € 139,95
Voor € 95,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Microsoft Office Home And Student 2010 is een softwarepakket met een aantal productieve Office programma's van Microsoft. Office Home And Student 2010 beschikt over onderandere Word 2010, een populaire programma voor het aanmaken van documenten. Word 2010 bevat de beste tools voor documentopmaak en helpt jou om efficiënter documenten te organiseren en op te stellen. Je kunt ze bovendien online opslaan en ze vanuit vrijwel elke webbrowser openen, bewerken en delen. Jouw documenten blijven binnen handbereik zodat je goede ideeën altijd en overal meteen kunt vastleggen.

Verhoog jouw rendement en vergroot jouw inzicht
Cashflow en andere financiële elementen kun je gemakkelijk beheren met gebruiksklare sjablonen in Excel 2010. De verbeterde tools voor data-analyse helpen je om jouw zakelijk te organiseren en gemakkelijk trends te tonen om betere beslissingen te nemen. Je kunt onderweg documenten, rekenbladen en presentaties openen, bewerken en delen met de webversies van Word, Excel en PowerPoint 2010.

Gemakkelijk jouw klanten bereiken en relaties opvolgen
Creëer professionele rapporten en presentaties met de handige tools voor documentopmaak, teksteffecten en fotobewerking in Word en PowerPoint 2010.

Tijd en energie besparen met hoogperformante tools
Vind snel wat je nodig hebt en krijg snel resultaten met het intuïtieve Ribbon in alle Office-programma's. Met OneNote 2010 kun je jouw notities, documenten en andere materialen op één plaats verzamelen en de informatie dan online beheren en delen met jouw team.

Inhoud
- Word
- Powerpoint
- Excel
- OneNote

Let op!
- Dit is de Nederlandse versie
- Alleen geschikt voor Windows computers
- Beschikt over één licentie (installatie voor één gebruiker op max drie computers)

Dagaanbieding in je E-MAIL