Bialetti Tazzona CF36 Espressomachine - Drievoudig lekker

Foto Bialetti Tazzona  CF36 Espressomachine - Drievoudig lekker
Van € 199,99
Voor € 139,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Waar is de humor in de keuken?
Tazzona is de nieuwe Bialetti espressomachine. En als die Italianen iets kunnen is het wel ontwerpen en koffie zetten (of drinken). De vormgeving van de Bialetti Tazzona CF36 Espressomachine is in op z'n zachtst gezegd in ieder geval uniek maar zeker humorvol. De Bialetti Tazzona CF36 Espressomachine is ontworpen als een kop en schotel, compleet met oortje en lepeltje.

Het ontwerp gaat verder,
waar anderen ophouden. Met deze kop en schotel zet u de lekkerste espresso van gemalen koffie, koffiepads of Bialetti koffiecups. Allemaal met één piston (handvat voor de koffiehouder). Dus echt koffie zoals u het wilt, want met het stoompijpje schuimt u net zo makkelijk melk op en serveert u een heerlijke cappucino of een echte Latté bij het ontbijt!

Krachtpatser
Laat het gekke ontwerp u echter niet van de wijs brengen. Zoals al aangegeven, weten ze in Italië wel wat koffie drinken is, dus achter het humorvolle design gaat een echte krachtpatser schuil. De Bialetti Tazzona CF36 Espressomachine is uitgerust met een krachtige 20 bar pomp die er voor zorgt dat er altijd met de juiste druk koffie door het filter wordt geperst. En met een watertank van 1,5 liter hoeft u niet zo vaak bij te vullen en kan er gemakkelijk voor alle visite een lekker bakkie worden gezet!

Dagaanbieding in je E-MAIL