Asus RT-N13U Wireless LAN N Router - Dé easy router voor een easy prijs

Foto Asus RT-N13U Wireless LAN N Router - Dé easy router voor een easy prijs
Van € 79,95
Voor € 33,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

EZ All-in-One Printer sharing
De nieuwe ASUS wireless router onderscheidt zichzelf door middel van de "auto switching" functie. Dit zorgt er voor dat meerdere gebruikers draadloos gebruik kunnen maken van een multifunction printer zonder dat een PC of server 24 uur per dag aan moet staan. Bovendien rekent het af met het lastige herhaaldelijke "verbinding verbreken" en "opnieuw verbinden" wanneer gebruikers omschakelen. Indien diverse gebruikers de printer willen gebruiken, schakelt de router automatisch om, zodat verschillende gebruikers de printer gelijktijdig kunnen gebruiken. Na het op de ASUS wireless router aansluiten van de USB-printer en het draaien van het ASUS Network Printer Setup programma, kan elke gebruiker profiteren van gemakkelijk scannen en printen.

In 3 minuten FTP-instelling afronden via ASUS AiDisk
AiDisk combineert simpele FTP-instellingen met de ASUS DDNS service om bestanden eenvoudig te delen met vrienden, ongeacht het moment of waar de gebruiker zich bevindt. Door simpelweg gebruik te maken van de RT-N13U met een USB harddisk, kunnen gebruikers thuis een mini FTP server creëren. Hiervoor hoeven ze slechts een account en wachtwoord in te stellen en het bestand te selecteren dat ze willen delen. Via de in de verpakking meegeleverde AiDisk snelle installatiegids kunnen gebruikers relaxen en zich geen zorgen maken over ingewikkelde instellingen. Gebruikers kunnen eenvoudig hun eigen FTP servers creëren met duidelijk herkenbare en significante hostnamen zoals: ftp://uwnaam.asuscomm.com, in plaats van lastig te herinneren IP-adressen of URL's.

Enhanced Download Master, 24/7 Non-Stop BT Download:
HTTP, FTP, BT (BitTorrent) download protocollen kunnen automatisch worden gedownload via het internet. U kunt blijven downloaden, zelfs wanneer de PC uit staat.

QIS (Quick Internet Setup)
Na de aanschaf van de router en de voorbereidende set-up, maakt u eenvoudigweg verbinding met de router. QIS brengt gebruikers nu automatisch naar de standaard homepages van hun browser. Geen handleiding nodig! 

Dagaanbieding in je E-MAIL