Car FM Transmitter 12v/24v (SD/MMC/USB Port/MP3)

Foto Car FM Transmitter 12v/24v (SD/MMC/USB Port/MP3)
Van € 19,95
Voor € 10,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-02-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Nieuwste generatie FM-transmitters met SRS Sound! Luister nu ook in de auto naar de liedjes op je MP3 speler met deze mobiele FM transmitter. Je kunt je MP3 speler makkelijk verbinden dmv een usb kabel met de Mobile FM Transmitter. Plug de transmitter in de sigaretten aanlsuiting van uw auto, stem de autoradio af op de juiste frequentie en geniet in stereo van uw muziek! Voorzien van 206 FM kanalen!
  • Ook zonder MP3 speler je eigen muziek! U kunt de FM Transmitter tevens als "stand-alone" MP3 speler gebruiken! Hiervoor hoeft u alleen maar een SD geheugenkaartje (max. 8GB) in de FM Transmitter te plaatsen met uw favoriete muziek en deze zal afgespeeld worden.
  • Zien wat er gebeurd... Het LCD schermpje zal ervoor zorgen dat u altijd weet op welke frequentie uw muziek uitgezonden wordt. Heeft u de juiste ID3 tags in het MP3 bestand ingevuld? Dan zult u ook de titel van het huidige liedje in beeld zien. De Car FM Transmitter wordt geleverd inclusief afstandsbediening, maar exclusief geheugenkaart!

    Leverbaar alleen in de kleur: ZILVER
  • Dagaanbieding in je E-MAIL