Koopje van vandaag: Ricoh Aficio SP C231N - Kleuren laserprinter

Foto Koopje van vandaag: Ricoh Aficio SP C231N - Kleuren laserprinter
Van € 349,95
Voor € 249,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kleuren laserprinter voor op kantoor!

Koopjessite! heeft vandaag een hele scherpe aanbieding voor op je bureau: Ricoh Aficio SP C231N

De Aficio™SP C231N is een kleuren laserprinters met een netwerk aansluiting. Hierdoor is de printer uitermate geschikt voor kleine bedrijven of kleine kantoren, maar natuurlijk ook voor thuis gebruik.

Printen in kleur via USB of netwerk

Hand de printer een de USB poort van je pc of mac, of breidt je netwerk uit met een hoge kwaliteit kleuren laserprinter. De Aficio™SP C231N neemt weinig ruimte in beslag, is stil en heeft een strak ontwerp. Hij misstaat dan ook zeker niet op je bureau.

De Aficio™SP C231N is ontworpen om efficiënt te kunnen werken. Nadat je de machine hebt aangezet, is deze binnen 14 seconden gebruiksklaar. Geen gedoe, stil en betrouwbaar en met een snelle afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut. Dat is precies wat je wilt van een kleine bureauprinter.

De Aficio™SP C231N heeft de laagste kostprijs per pagina binnen zijn klasse. Dit is mogelijk door Ricoh's innovatieve hoog rendement tonercartridges. Je zal merken dat de machines continu in bedrijf blijven, waardoor de totale kosten van je verbruiksartikelen afnemen.

Gemakkelijk te installeren, te bedienen en te onderhouden

De Aficio™SP C231N is uitgerust met een nieuw bedieningspaneel met een overzichtelijk LCD-scherm van 2 regels. Hierdoor wordt de installatie en bediening gemakkelijker. Je kunt met één blik op het scherm de printerstatus aflezen. De instellingen kunnen binnen een paar seconden gewijzigd worden door de gebruikersvriendelijke Status Image Monitor.

Het vervangen van de verbruiksartikelen vindt plaats aan de voorkant van de printer. Het alles-in-één cartridge en de drum kunnen snel en gemakkelijk vervangen worden met behulp van slechts één hand. De korte en eenvoudige papierbaan zorgt voor vrijwel geen papierstoringen. Indien er toch papier vastloopt, dan hoef je simpelweg alleen de voorkant van de printer te openen om het vastgelopen papier te verwijderen.

Een overzicht:

Model Aficio™SP C231N
Garantie 1 jaar via Ricoh
Afdruksnelheid Kleur: 20 afdrukken per minuut
Z/W: 20 adrukken per minuut
Geheugen Standaard 128 MB
Papierinvoercapaciteit Standaard 1 papierlade van 250 vellen
Handleiding Bekijk handleiding online
Brochure Download in PDF
Drivers Geschikt voor alle computers met minimaal Windows 2000/XP en MAC OS X 10.5 - Werkt met ook met Windows 7! (drivers downloaden)
Interfaces USB 2.0
Ethernet 10 bas-T/100 base-TX

Let op: Een USB en/of Ethernet kabel wordt niet meegeleverd.

Dagaanbieding in je E-MAIL