Uit de toplijn van Kodak: de Kodak M590! De dunste camera ter wereld met 14 MP en 5x optische zoom. Vandaag met 50% korting!

Foto Uit de toplijn van Kodak: de Kodak M590! De dunste camera ter wereld met 14 MP en 5x optische zoom. Vandaag met 50% korting!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De dunste digitale camera met 5x optische zoom ter wereld! Vandaag een superaanbieding met een prachtige camera uit de toplijn van Kodak! De Kodak M590 staat garant voor spectaculaire high definition foto's en opnames, dankzij de sensor van 14 megapixels en de 5x optische zoom en flitser. De camera is voorzien van beeldstabilisatie, waardoor je geen onscherpe foto's krijgt door bewegingen van de camera. Daarnaast is de M590 ook een hele slimme camera, hij kan automatisch de belichting, scherpstelling en ISO-waarde optimaal voor je aanpassen voor de mooiste en beste foto's! Je kunt ook nog eens video's opnemen in HD kwaliteit (1280x720). En dit alles in een ultradunne donkerrode body! Superslank met vele functies! De dunste digitale camera met 5x optische zoom ter wereld is zo stijlvol dat je deze overal mee naartoe zult willen nemen. De lens met 5x optische zoom past prima in het onderscheidende, compacte ontwerp. De beeldstabilisatie verminder onscherpte door beweging van het onderwerp of van snelle bewegingen. De camera gaat het bewegen van de camera automatisch tegen, zodat je scherpere foto's kunt maken. En foto's delen wordt verbluffend eenvoudig dankzij de Share-knop en de Share-knoptoepassing van Kodak. Druk op de Share-knop en koppel de foto aan KODAK Gallery, YouTube, FACEBOOK, FLICKR en ORKUT, of een e-mail. Zo gepiept! Verbluffende kwaliteitsafdrukken met 14 megapixels 14 MP houdt in dat je fantastische afdrukken kunt maken tot 76 cm x 102 cm Meer pixels betekent dat je kunt vergroten en bijsnijden met behoud van de fantastische beeldkwaliteit. Of je nu thuis, bij een fotozaak of online afdrukt, deze Kodak biedt buitengewone fotokwaliteit en herinneringen die een leven lang meegaan. Beleef de momenten opnieuw door scherpe en heldere foto's te bekijken op het 69-mm heldere lcd-scherm. Dankzij de KODAK-kleurwetenschap komen de details helemaal tot leven. De functie Slimme opname van Kodak Word een betere fotograaf met een slimmere camera. De innovatieve functie Slimme opname van Kodak bepaalt automatisch de kenmerken van de scène en past de camera-instellingen zo aan dat de foto in vrijwel elke omgeving uitstekend lukt. De Intelligente scènedetectie analyseert de scène en geeft betere foto's onder diverse omstandigheden. De Intelligente opnameknop stelt de camera automatisch in voor heldere, scherpe foto's, zelfs bij minimaal licht en minder gunstige omstandigheden. En de Intelligente beeldverwerking vermindert ruis en verheldert donkere schaduwen voor sprankelende, scherpe details en levensechte kleuren. Neem hem mee! Een extreem goede camera voor een extreem lage prijs. Perfect voor vakantie!

Dagaanbieding in je E-MAIL