Complete 15-delige diamant geslepen titanium messenset inclusief blok van Maxx Cuisine. IJzersterk, vederlicht en vlijmscherp!

Foto Complete 15-delige diamant geslepen titanium messenset inclusief blok van Maxx Cuisine. IJzersterk, vederlicht en vlijmscherp!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Superlicht, ijzersterk en vlijmscherp! Onverwoestbare 15-delige titanium messenset van Maxx Cuisine Waarschijnlijk een bekend tafereel: je hebt een bepaald mes nodig, trekt de keukenla open en je bent vervolgens een uur aan het zoeken naar het juiste mes, omdat werkelijk waar alles door elkaar ligt. Vanaf nu zijn dit soort taferelen voltooid verleden tijd, want met de 15-delige titanium messenset van Maxx Cuisine heb je in een handomdraai altijd het juiste mes! Vlijmscherpe diamantgeslepen messen Het messenblok bevat maar liefst dertien vlijmscherpe diamantgeslepen messen: een hakmes, een fileermes, een broodmes, een multifunctioneel mes, een garneermes, een mes voor diepvriesproducten, een professioneel mes en zes steakmessen. Tevens bevat het messenblok een keukenschaar. De messen zijn gemaakt van roestvrij chroomstaal en voorzien van een 3-voudige titaniumlaag. Dit zorgt ervoor dat de messen vrijwel onverwoestbaar zijn, maar toch superlicht (en vlijmscherp natuurlijk). Tevens kunnen de messen in de vaatwasser. De messen hebben zwarte handvatten met een ergonomische vormgeving. Het messenblok zelf (afmeting ca. 17,5x13,5x40 cm) is gemaakt van hout, en qua design zeker een aanwinst in je keuken!

Dagaanbieding in je E-MAIL