Stereoboomm 500 Wireless Stereo Speaker

Foto Stereoboomm 500 Wireless Stereo Speaker
Van € 79,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

"Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Stereoboomm heeft mij echt positief verrast. Toen ik hem ontving, schrok ik wel even. Ik had een vrij groot formaat luidspreker verwacht, maar in werkelijkheid is hij niet groter dan een volwassen hand met uitgestrekte vingers." Schrijft iBOOD-er janger12 op Kieskeurig.nl. En even verder in zijn review: "Het belangrijkste van een dergelijke portable speaker is natuurlijk de geluidskwaliteit en deze heeft mij positief verrast. Natuurlijk moet je niet verwachten dat het je dure stereoinstallatie overtreft, maar het geluid is verrassend vol, zowel in het laag als in het hoog." Ook MarcVelden heeft diezelfde beleving: "Op het eerste gezicht vraag je je misschien af hoe de geluidskwaliteit van zo’n kleine speaker zal zijn. Na het afspelen van het eerste nummer was dit voor mij al duidelijk. De geluidskwaliteit is echt zeer verrassend. Zo’n goede geluidskwaliteit verwacht je eigenlijk niet bij zo’n kleine draagbare speaker. Het maximale volume van de speaker is aardig hoog". De Stereoboom 500 is een handzame, elegante bluetoothspeaker die je met gemak kunt meenemen om er de show mee te stelen, maar je kunt hem ook gewoon in je zak steken. De geïntegreerde lithium accu laad je op door de meegeleverde USB kabel in je PC of een reguliere USB-lader te steken waarna je ongeveer 10 uur draadloos van het verbluffend mooie geluid van de Stereoboom500 kunt genieten. Maar ook alle niet-bluetooth apparaten kun je aansluiten middels de 3,5mm aux-in. Het bedienen van de Stereoboomm 500 is met maar 4 knoppen met een duidelijke functie voor aan/uit, bluetooth en volume omhoog/FWD en volume omlaag/BWD écht een peuleschil. De behuizing van dit verbazingwekkende speakertje is van gecoat, licht en duurzaam aluminium waardoor de Stereoboomm 500 niet alleen robuust is, maar er ook érg aantrekkelijk uitziet. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de geluidskwaliteit. Djerooontje "wordt steeds vrolijker van dit wondertje". Eindelijk een draadloze speaker waar zowel je hart als je hoofd het over eens zullen zijn: de Stereoboomm 500 is liefde op het eerste geluid!

Merk: Stereoboomm
Type: Stereoboomm 500
Kleur: Zilver
Vermogen en elegantie in 1 speaker
Aluminium behuizing
Excellente prestaties
10 uur non-stop muziek op een volle accu
2 x ingebouwde 80 db stereo speaker
BASS-reflex systeem
Bluetooth® V3.0 + EDR voor alle A2DP Bluetooth-apparaten:
- IPhone + iPod touch,
- Muziek telefoons, tablets, laptops,
- Android-telefoons & tablets.
3,5 mm jack aux-in voor alle niet-Bluetooth-apparaten
Met ingebouwde 1000 mAH 3.6V oplaadbare lithium polymeer accu
Lage batterij indicatie
LED-indicatie voor voeding, Bluetooth, status
Muziek bedieningsknoppen
Inclusief micro USB kabel en 3,5mm jack-jack kabel
Afmetingen: 145 x 55 x 32 mm
Gewicht: 209 g
Garantie: 2 jaar
De Stereoboomm 500 is getest door iBOOD'ers. Lees hun bevindingen hier: http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/

Dagaanbieding in je E-MAIL