Mr.Handsfree Blue Multi Bluetooth®

Foto Mr.Handsfree Blue Multi Bluetooth®
Van € 69,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-02-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Autorijden is eigenlijk maar een merkwaardige bezigheid, vooral gebaseerd op automatisme. Als je autorijdt denk je niet bij elke handeling na. Gasgeven, sturen, remmen, schakelen; je kent de handelingen en voert ze automatisch uit. Autorijden is tegenwoordig ook een kwestie van geduld. Files en vertragingen slurpen je kostbare tijd op. Dan is het logisch dat je in die tijd iets nuttigs wilt doen. Bijvoorbeeld even bellen naar huis dat je wat later bent voor het eten, of nog even naar een collega om iets te bespreken. Iedereen heeft tegenwoordig immers een mobieltje en die heb je toch om overal bereikbaar te zijn en zelf te kunnen bellen? Het probleem is echter dat we zowel autorijden als mobiel telefoneren inmiddels zo gewoon vinden, dat we denken dat we die twee dingen net zo goed op hetzelfde moment kunnen doen. En dat is dus niet zo. Want als we afgeleid worden werkt het automatisme niet meer en gaan we gekke dingen doen op de weg. Langzaam rijden, slingeren en ga zo maar door. Daarnaast loop je de kans op een fikse boete. Met deze handige Multipoint Bluetooth Carkit van Mr.Handsfree kun je veilig de weg op. Hij heeft uiteraard een geïntegreerde microfoon en speaker, maar is ook new full duplex met DSP en ANR. Dat voorkomt lelijke echo’s en filtert achtergrondgeluiden. Ook mooi is dat deze carkit de unieke mogelijkheid heeft om er niet één maar twéé mobiele telefoons tegelijkertijd aan te koppelen én te gebruiken. Je eigen mobiel en die van de zaak bijvoorbeeld. En dus kun je van twee verschillende mobieltjes gesprekken aannemen en tussen de gesprekken switchen. De meest voorkomende handelingen, zoals een gesprek aannemen, de stembediening van je mobiel activeren, ophangen, in de wacht zetten of schakelen tussen 2 gesprekken doe je allemaal via een handige centrale toets. De batterij is oplaadbaar maar heeft een unieke gepatenteerde spaarfunctie en presteert uitzonderlijk: tot 15 uur continu spreektijd en wel 75 dágen standby! Maar het mooiste aan de Mr. Handsfree is toch wel de bewegingssensor. Hierdoor schakelt het ding zichzelf automatisch uit als je uitstapt, en gaat automatisch aan wanneer je instapt. Bovendien koppelt de Blue Multi dan gelijk aan je telefoon, zodat je gelijk klaar bent voor vertek! De Blue Multi wordt geleverd met een autolader, USB-lader en een clip voor bevestiging aan de zonneklep. Doe niet langer moeilijk, ga handsfree multitasken!

Merk: mrHandsfree
Type: BlueMulti APO
Bluetooth® carkit geschikt voor alle Bluetooth telefoons
Met bewegingssensor: gaat automatisch aan als je instapt, en uit als je uitstapt
Bluetooth® V2.1 + EDR specificaties
Multipoint: Verbind en gebruik 2 telefoons tegelijk
Meegeleverde clip voor bevestiging aan de zonneklep
Handige centrale bedieningstoets
Ingebouwde speaker en microfoon
Perfecte geluidskwaliteit door gebruik van new Full duplex technologie (tegelijkertijd spreken en luisteren) en DSP technologie met ANR (Advanced Noise Reduction) functie
Stembediening (mits ondersteund door je mobiel)
Mute en privacy mode voor prive gesprekken
Spreektijd: tot 15 uur
Standby tijd: tot 75 dagen (tot 1800 uur)
Supersnel opladen dankzij intelligente oplaadtechniek
Unieke gepatenteerde batterij spaar functie (Blue Multi schakelt automatisch uit als er geen verbinding meer is met de mobiele telefoon(s))
Multi-pairing: tot 8 telefoons
Afmetingen: 11,5 x 4,8 x 1,6 cm
Gewicht: 240gr.
Wettelijke garantie: 2 jaar

Dagaanbieding in je E-MAIL