Diesel herenhorloge- DZ4282

Foto Diesel herenhorloge- DZ4282
Van € 249,00
Voor € 179,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De Diesel horloges zijn, net zoals de rest van het merk, een doorslaand succes! De innovatieve, unieke ontwerpen van de Diesel horloges spreken een grote groep aan. Elke collectie die uitkomt zit vol met stoere, robuuste modellen. De manier van de tijd aflezen op een Diesel horloge brengt soms een leuk verassing met zich mee. Er wordt gezegd dat deze creativiteit komt doordat de ontwerpers vrij worden gelaten en geen richtlijnen opgelegd krijgen. Op deze manier komen er elk half jaar geweldige nieuwe Diesel horloges uit de fabriek rollen. De kwaliteit van de Diesel horloges is uitstekend en van uw horloge kunt u jaren plezier hebben.

Dit herenhorloge van Diesel heeft een XXL horlogekast van donker grijs roestvrijstaal en licht grijze accenten als tijdsaanduiding. Dit horloge heeft een hoogwaardig chronografisch uurwerk met stopwatch en datum aanduiding. De DZ4282 is maarliefst 10 ATM waterdicht. 

Dagaanbieding in je E-MAIL