Wensballon - Vliegende Lampion (4 stuks) (ACTIE)

Foto Wensballon - Vliegende Lampion (4 stuks) (ACTIE)
Van € 35,00
Voor € 12,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-12-2015 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor elke gelegenheid kunnen deze prachtige wensballonnen of ook wel vliegende lampionnen gebruikt worden. Zo heeft u bijvoorbeeld een prachtige afsluiting van uw bruiloft of feest, met een hemel vol mysterieuze zwevende lichtjes! Ook met de jaarwisseling is het erg leuk om deze lampionnen op te laten tussen al het vuurwerk. Het gebruik is veiliger, het plezier langer en de wensballon is 100% afbreekbaar in het milieu!

De wensballon geeft een prachtige gloed die tot hoog in de lucht te zien is. Het aansteken van de lampion is heel eenvoudig en het samen oplaten ervan geeft een magische sfeer. Zeker wanneer u er meerdere tegelijk op laat heeft u een adembenemend schouwspel.
De vlucht van de wensballon eindigt als de brandstof op raakt en de lucht in de lampion afkoelt. De wensballon gaat langzaam weer gaat dalen en zal een veilige landing maken. Doordat onze wensballon een extra rand aan de onderkant heeft zal het brandende gedeelte de grond niet raken

Mede dankzij deze rand voldoen onze wensballonnen als eerste volledig aan de eisen van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) en zijn officieel goedgekeurd door het ministerie van VENW/IVW en Defensie.

Productdetails:
  • De lampionnen zijn gemaakt van vuurvast papier
  • 100% afbreekbaar materiaal
  • Afmetingen: 40 x 75 cm
  • Inclusief gebruiksaanwijzingen. Lees deze goed door!
  • 4 stuks

Dagaanbieding in je E-MAIL