Lenovo Tab 4 10 2GB 16GB zwart

Foto Lenovo Tab 4 10 2GB 16GB zwart
Van € 179,00
Voor € 149,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-10-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Lenovo Tab 4 10 is een tablet voor de hele familie. Of het nu gaat om het plezier van de kinderen of om een belangrijke presentatie te maken.

Voordelen:
  • 10.1” beeldscherm (1280 x 800)
  • Qualcomm Snapdragon 64-bit quad-core processor
  • Dolby Atmos geluid
  • Qualcomm Snapdragon 64-bit quad-core processor

Nadelen:
  • Standaar geringe opslag (16 GB)

Wat maakt de Lenovo Tab 4 10 uniek?
De Tab 4 10 is ontworpen voor 'cord-cutters' en is ideaal om te tv-programma's te bekijken via Amazon, Hulu of Netflix. Het beeldscherm heeft een resolutie van 1280 x 800 en een brede kijkhoek. Het resultaat? Een geweldige visuele ervaring.


Geluid dat overdondert
Met rijk en krachtig geluid helpt Dolby Atmos om van de Tab 4 10 een mobiele entertainment-hub te maken. U geniet met of zonder hoofdtelefoon van indrukwekkend geluid dat u helemaal omringt.

Dun en licht
Deze tablet is slechts 8,5 mm dik, weegt slechts 506 gram en is daardoor makkelijk hanteerbaar voor jong en oud.

Krachtig en betrouwbaar
Onder de stijlvolle buitenkant doet een krachtige Qualcomm Snapdragon 64-bit quad-core processor zijn werk. Met 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte kan deze tablet moeiteloos alles aan wat u ervan vraagt.

Eén familie, één tablet
De Tab 4 10 is ontworpen voor gebruik door meerdere mensen met elk hun eigen wensen. Iedere gebruiker kan over een account met eigen wachtwoord, instellingen en social media beschikken.

De ultieme kindvriendelijke tablet
Met het Kids-pakket kunt u zonder zorgen de tablet delen met kinderen. Dit pakket bevat een schokbestendige stootrand, een schermfilter voor gevoelige ogen en leuke stickers. Inhoud blokkeren die niet geschikt is voor kinderen, en een gebruikstijd instellen, zijn heel eenvoudig. Bovendien krijgen alleen toegang tot websites die speciaal zijn gekozen door KIDOZ.

Het Android-werkpaard
Met het Productiviteitspakket heeft u het ene moment een interactieve tablet en het andere moment een krachtig werkpaard. Deze optionele functie bevat een bluetooth-toetsenbord dat ook dienst doet als standaard en bescherming en een handige taakbalk met al uw favoriete apps, zodat u eenvoudig kunt multitasken.

Dagaanbieding in je E-MAIL