Indesit XWE 71483X W EU

Foto Indesit XWE 71483X W EU
Van € 349,00
Voor € 288,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-04-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

"Doe met één druk op de knop snel en gemakkelijk de was met de INDESIT XWE 71483X W/EU1 wasmachine. Met een A+++ energielabel is deze wasmachine heel zuinig in gebruik. En dankzij Water Balance Plus bespaart u water en energie wanneer de wasmachine niet helemaal vol zit.
Voor- en nadelen van de INDESIT XWE 71483X
  • Push & Wash - Doe met één druk op de knop in slechts 45 minuten de was
  • Water Balance Plus programma - Bespaar water, energie en tijd wanneer de wasmachine niet vol zit
  • Speciale wasprogrammas voor sport- en outdoor kleding
  • Koolborstelloze motor met 10 jaar garantie - duurzamer, stiller, zuiniger
  • Energieklasse A+++ is extreem zuinig
  • De was wordt bij 1400 toeren minder droog dan bij een wasmachine met 1600 toeren


Wat maakt de Indesit XWE 71483X W/EU1 uniek?
In de Indesit XWE 71483X W/EU1 kunt u tot 7kg was kwijt per wasbeurt. De wasmachine centrifugeert met een toerental van 1400 en heeft 16 programmas.

Het Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.

Push&Wash is ontwikkeld om met één druk op de knop in 45 minuten zonder voorverwarming meer dan 20 veel voorkomende vlekken te verwijderen. En met de fast forward functie is het lopende programma binnen 20 minuten klaar.

Autoclean reinigt en beschermt uw wasmachine, zonder reinigingsmiddelen.

Met de uitgestelde startoptie kunt u een wasprogramma 24u uitstellen.

De wasmachine heeft een koolborstelloze motor. Deze motor is slijtvast, produceert minder trillingen en is duurzamer, stiller en zuiniger. U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op de motor.

3 sportprogrammas
Deze programmas zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder de stof en vezels te beschadigen.

Outdoor Wear programma
Het Outdoor Wear programma is ontworpen voor zogenaamde technische materialen, die worden gebruikt in de open lucht, zoals winddichte, waterdichte materialen, Gore-tex, polyester, nylon, etc.

Daarnaast is de Indesit XWE 71483X W/EU1 energiezuinig met A+++ energielabel. Het geluidsniveau van deze wasmachine is 52dB tijdens wassen en 81dB tijdens centrifugeren. Dankzij de overloopbeveiliging is de wasmachine beveiligd tegen lekkage en waterschade."

Dagaanbieding in je E-MAIL