Zensation Boxkussen - Vandaag 1+1 GRATIS

Foto Zensation Boxkussen - Vandaag  1+1 GRATIS
Van € 96,74
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-12-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Steeds meer Nederlanders en Belgen ontdekken deze heerlijke kussens welke voorheen alleen te vinden waren in de betere hotelketens. In tegenstelling tot het ouderwetse kussen hoef je een boxkussen niet te kneden, kloppen of schudden voordat je er lekker op kunt liggen. Op dit heerlijke kussen van Zensation ga je liggen en klaar, jouw hoofd en nek worden optimaal ondersteund en zo kun jij heerlijk slapen.

Deze kussens worden gevuld met 1000 gram luxe katoen. Geen synthetische rommel maar helemaal natuurlijk. De tijk is gemaakt van katoensatijn, dicht-geweven zodat hij doet wat tijk moet doen. Afgewerkt met een bies welke het kussen optimaal in vorm houdt. De afmetingen van dit kussen zijn 50 x 70 centimer, waardoor ze met hun extra dikte in standaard kussenslopen passen. 

Omdat voor de meeste mensen de afgelopen tijd al een dure tijd is geweest,  bestel je vandaag niet één maar twee van deze kussens voor slechts € 19,95!

Slaap lekker en tot morgen

Dagaanbieding in je E-MAIL