WiFi Range Extender

Foto WiFi Range Extender
Van € 49,95
Voor € 16,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-04-2015 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Een WiFi Range Extender is een handig apparaat. Met deze techniek kunt u uw bestaande WiFi signaal (range of bereik) opvangen en doorsturen naar een verder gelegen punt. Een bestaand bereik van 10 meter op uw bestaande WiFi (dit meet u vanaf uw WiFi router tot het punt dat er een zwak of zelfs geen verbinding meer is) is eenvoudig uit te breiden.

Plaats de WiFi Range Extender in een stopcontact op een acceptabel punt bijvoorbeeld op de 1e verdieping of uw woonkamer. Hiermee zit u ongeveer 6 meter van uw WiFi router. De Range Extender zal vanaf dat punt uw WiFi singaal opvangen en vanaf daar weer beschikbaar stellen. U kunt meerdere repeaters achter elkaar plaatsen, zo kunt u ook een WiFi Range Extender plaatsen op uw zolder, in uw garage, uw tuinhuis of zelfs bij de buren (als u daar gebruik wilt maken van uw eigen WiFi signaal). Dankzij het compacte design is hij zeer handzaam en de installatie is letterlijk in een handomdraai voor elkaar. 

Dagaanbieding in je E-MAIL