RVS Wijnkoeler - Eenvoudig koele wijn

Foto RVS Wijnkoeler - Eenvoudig koele wijn
Van € 47,95
Voor € 8,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Hoe vaak gebeurd het wel niet dat je onverwachts visite hebt, of dat je zelf trek hebt in een witte wijn maar dat je geen fles koud hebt staan. Warme of lauwe witte wijn is natuurlijk geen optie en je glas tot de rand toe vullen met ijs komt de smaak ook niet ten goede.

De Winechill Server is eigenlijk voor ieder huishouden een onmisbare accessoire! Want hij zorgt er voor dat je altijd een koud glas witte wijn kunt drinken, ook wanneer je de deze buiten de koelkast hebt bewaard.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, de Winchill Server bestaat uit 2 delen: 1 RVS staaf die je in de vriezer bewaard en een schenktuit die je op de RVS staaf kunt draaien. Wanneer je onverwachts trek hebt in een glas witte wijn of je hebt onverwachts visite dan haal je de RVS staaf uit de vriezer, draait hem op op de schenktuit en je laat deze vervolgens in de fles wijn zakken. Vervolgens wordt ieder glas wijn dat je daarna schenkt koel geserveerd.

Specificaties:

  • - Neemt weinig ruimte in
  • - Zeer elegante verschijning
  • - Koelt je wijn zeer snel
  • - Tast de smaak van de wijn niet aan
  • - Ook leuk om cadeau te doen

          

Dagaanbieding in je E-MAIL