Gembird Notebookstandaard met Koeling

Foto Gembird Notebookstandaard met Koeling
Van € 34,95
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Omdat het niet alleen heel erg irritant is wanneer je notebook een hoop herrie gaat maken om koel te blijven, maar het ook nog eens heel erg slecht is voor je notebook (en de prestaties van je notebook) wanneer deze warm wordt van binnen. Daarom hebben wij met behulp van onze vrienden van Gembird vandaag een topper voor je geregeld om jouw notebook koel de zomer door te krijgen. 

Gembird Notebookstandaard met koeling

Omdat niet iedereen dezelfde notebook heeft, hebben wij vandaag twee verschillende modellen voor je in de aanbieding. Beide modellen hebben dezelfde functiionaliteit alleen is de één geschikt voor notebooks t/m 15 inch en de ander is een slag groter en geschikt voor notebooks t/m 17 inch. Deze notebookstandaards zorgen er niet alleen voor dat je notebook cool blijft, ze helpen ook lichamelijke klachten voorkomen. Hoe ze dat doen? Heel eenvoudig, de standaard is namelijk niet alleen vlak te gebruiken, maar ook onder een hoek van 5 graden, op deze manier wordt er een werksituatie gecreëerd die veel ergonomischer is. Zo voorkom je op de langere termijn lichamelijke klachten aan je pols.

#readmore

Om te voorkomen dat je notebook van binnen te warm wordt zit er op de uitvoering voor notebooks t/m 15 inch één super stille koelfan met LED-verlichting en op de uitvooring voor notebooks t/m 17 inch zitten er zelfs twee!

Omdat je een notebook hebt om mobiel te kunnen werken, krijgt deze notebookstandaard met koeling zijn stroom via een USB-poort van je notebook, zo blijf je mobiel en ben je voor een goed gekoelde notebook niet afhankelijk van een stopcontact. Om te voorkomen dat je vervolgens een gebrek aan vrije USB-poorten krijgt, is deze standaard voorzien van een USB-poort, zo kun je je notebook met de volledige functionaliteit zoals je het gewend bent gebruiken, maar dan beter!

Dagaanbieding in je E-MAIL