Gembird 300Mbps WiFi Repeater met Extra Korting

Foto Gembird 300Mbps WiFi Repeater met Extra Korting
Van € 49,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-10-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Slecht nieuws dus voor de stagiair van Gembird, want die heeft ze vervolgens allemaal moeten testen.

Zoals bij zoveel dingen in het leven geld ook hier weer dat de één zijn dood de ander zijn brood is... of in dit geval jouw extra korting! Dankzij dit ongelukje kunnen wij jou nu namelijk deze wifi repeaters voor minder dan een tientje aanbieden, met behoud van garantie uiteraard!

Irritatie nummer één in huis is een slechte of niet-werkende internet verbinding. In ieder huishouden is er wel die ene plek waar het WIFI signaal net te zwak is. Of wat dacht je van deze zomer heerlijk in de tuin internetten met vol bereik zodat je 4G databundel deze maand niet wordt overschreden? Dan biedt dit product voor jou echt een uitkomst, want met de Gembird WiFi repeater haal je voor slechts €9,95 de oplossing in huis! 

Hoe werkt het?

De WiFi Repeater vergroot het totale draadloze bereik van je draadloze internet signaal. Het pakt het signaal van jouw huidige verbinding op en zendt het opnieuw (en dan een stuk sterker) uit. Daardoor kun je voortaan gebruik maken van het draadloze internet op plaatsen waar jouw huidige modem of router niet kan komen. Afhankelijk van storingsfactoren kan het bereik tot wel 100 meter worden vergroot. Uiteraard is de verbinding ook beveiligd, zodat niemand kan meekijken / inbreken in jouw netwerk.

Eenvoudig en praktisch!

Installatie is een eitje, de koppelt de WiFi repeater eenvoudig aan jouw netwerk. Je steekt hem in het stopcontact en doorloopt de eenovudige netwerkconfiguratie met een draadloos apparaat en na enkele minuten geniet je van een groter en sterker bereik. Heb je bijvoorbeeld slecht bereik op je zolderkamer? Plaats de repeater dan op de eerste verdieping. Wil je een snelle verbinding in de tuin? Plaats hem eenvoudig bij de achterdeur, de mogelijkheden zijn daadwerkelijk eindeloos. Je kunt ook meerdere stuks aanschaffen en op jouw netwerk koppellen.

De WiFi versterker kan een signaal ontvangen en verzenden en is dus ook geschikt als normale draadloze router. In de repeater stand kan de netwerkpoort worden gebruikt om een apparaat van bedraad internet te voorzien. De signaalsterkte indicator geeft aan hoe goed het signaal op dat moment is.

Dagaanbieding in je E-MAIL