Exil 8x No Worm Pil Hond of Kat

Foto Exil 8x No Worm Pil Hond of Kat
Van € 24,95
Voor € 11,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Het is wel zo fris en fijn als uw huisdieren vrij van wormen zijn. We bieden u vandaag 8 pillen aan van het bekende merk Exil. Vandaag zowel te bestellen voor de Hond als voor de Kat. Bestel snel want OP=OP!

Over de Exil No Worm Kuur

Als u een huisdier heeft zult u deze goed moeten verzorgen, naast voedsel, vers water en een lekkere wandeling of een duik in de noordzee wilt uw trouwe 4 voeter ook vrij zijn van vlooien en wormen. Daarom bieden wij u vandaag 8 pillen van het bekende Merk Excil aan. Deze kuur is erg bekend om zijn goede werking en onze trouwe ClickToBuy klanten kennen dit merk van de vlooienkuur welke wij vorig jaar ontzettend veel verkocht hebben. Om u dus ook op dit product van Exil een voordeel te geven is vandaag uw kans!

Toediening van de Tabletten

Heeft u een hond dan ontvangt u 8 LD pillen, elke pil is goed per 10kg en elke halve pil per 5kg Hond. Dit houd in dat u de pillen kunt gebruiken voor honden van 5kg - 80kg. U doseert deze berekend op het gewicht van uw hond, daarnaast neemt u natuurlijk wat extra om de kuur in zijn volledigheid af te maken en de kuur 4x per jaar te herhalen i.v.m. de vlooiencyclus. U ontvangt 8 tabletten welke in totaal 80KG hond kunnen behandelen, een gemiddelde hond van 10kg kunt u dus 8x behandelen met dit pakket.

Voor uw kat geld precies het zelfde, u ontvangt ook 8 tabletten (2 doosjes met 4 stuks) waarvan elk tablet goed is voor 2kg. Hierbij gebruikt u een halve tablet per 1kg Kat en 1 tablet per 2kg Kat. U kunt dus een gemiddelde kat van 3 kilogram 6x behandelen met dit pakket.

Omvang van de Deal

  • 8 pillen Exil No Worm (zowel voor hond of kat dit aantal)
  • Type kuur, Hond LD of Kat FLN 4 (2 doosjes van 4 stuks)
  • Let op, verzendkosten vandaag slechts €2,95
  • Houdbaarheid tot begin 2016 !


Dagaanbieding in je E-MAIL