Yarvik 7" 4GB, Android 2.1 Eclair tablet

Foto Yarvik 7
Voor € 109,48
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De nieuwe multifunctionele tablet van Yarvik heeft tal van mogelijkheden. Even snel je e-mail lezen, op het internet surfen via een wifi verbinding of een video bekijken via YouTube, het kan allemaal op de Yarvik 7 tablet.

Besturingssysteem
Android 2.1(Eclair) is het standaard besturingssysteem op de Yarvik 7 tablet. Hierdoor is het mogelijk om allerlei leuke, grappige en nuttige applicaties te downloaden en te installeren. Daarnaast staan er ook een aantal standaard applicaties op de tablet, zoals een alarm clock, webbrowser, foto browser en een muziek & video player. U kunt extra lang genieten van uw muziek en videos, het beluisteren van uw muziek kan tot maar liefst 14 uur en van uw videos kunt u tot 4 uur genieten.

De Tablet
De tablet is voorzien van een 7 inch resistive touch screen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Ook is de tablet uitgerust met een scrollwheel, zodat je gemakkelijk door al je files scrollt. Verder heeft de tablet een onboard opslagcapaciteit van 4 GB. Mocht dit niet genoeg zijn voor al uw fotos, videos en andere files is het geheugen verder uit te breiden met een MicroSD-card van maximaal 12 GB. Daarnaast is de tablet uitgerust met een tilt-sensor, hierdoor wordt het beeld aangepast op het moment dat de tablet wordt gekanteld. Door de 600 MHz processor en zijn 256 MB RAM doet de tablet zijn werk ook nog eens razendsnel.

Multimedia
Bewaar al uw fotos, videos en muziek op de tablet en deel ze met familie en vrienden, want door het handzame formaat van 120 x 197 x 13.3 mm en een gewicht van maar 375 gram kunt u de tablet gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Dankzij de meegeleverde protection sleeve hoeft u niet bang te zijn dat de tablet beschadigd raakt. Het beluisteren en bekijken van uw muziek of videos kunt u in alle rust doen via een koptelefoon, maar het is ook mogelijk iedereen mee te laten genieten via de built-in stereo speakers.

Dagaanbieding in je E-MAIL