Toshiba Satellite Pro C660-1KP notebook

Foto Toshiba Satellite Pro C660-1KP notebook
Voor € 534,31
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De Satellite Pro C660 beschikt over de drie belangrijkste eigenschappen voor een notebook: gedegen prestaties, dagelijkse betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De toonaangevende prestaties, efficinte processor, geavanceerde ergonomische eigenschappen en betrouwbare connectiviteit maken de Satellite Pro C660 ideaal voor de zakelijke gebruiker die absolute gemoedsrust wil en zorgen ervoor dat u eenvoudig kunt werken en communiceren, waar u ook bent. De vormgeving met structuurvlakken is elegant en comfortabel en er zijn diverse configuraties leverbaar, zodat u altijd het model vindt dat voldoet aan uw behoeften. De betaalbare Satellite Pro C660 biedt veel meer dan het prijskaartje lijkt aan te geven en levert zakelijke prestaties waar u op kunt vertrouwen.

Intel Core i3-380M, 2GB DDR3 RAM, 320GB SATA HDD, DVD Super Multi DL, 39.624 cm (15.6 ") HD LED TFT, Intel HD, Windows 7 Professional 64-bit

Dagaanbieding in je E-MAIL