Linksys E1000 router - Prijspakker!

Foto Linksys E1000 router - Prijspakker!
Voor € 38,08
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Maak kennis met de Linksys E1000

Met de Linksys E1000 beschikt u thuis over alle mogelijkheden van Wireless-N technologie. U kunt uw draadloze netwerk sneller maken met een router die uw computers, draadloze printers, smartphones en andere Wi-Fi-apparaten verbindt met een snelheid tot 300 Mbps. Met de meegeleverde Cisco Connect-software kunt u het systeem snel en gemakkelijk installeren en beschikt u over krachtige hulpmiddelen voor het beheer van uw draadloze netwerk. Met de Linksys E1000 beschikt u over een eenvoudig Wireless-N systeem waarmee u draadloos kunt internetten, e-mail kunt verzenden en bestanden kunt delen.

Aansluiting van uw Wi-Fi-apparaten

Met de Linksys E1000 kunt u thuis gebruikmaken van de Wireless-N technologie. U kunt vanaf iedere aangesloten computer internetten, vanaf uw smartphone uw e-mail openen, draadloos afdrukken en muziek op uw computer streamen naar alle apparaten in uw huis. U kunt de vier snelle Ethernetpoorten van de E1000 ook gebruiken om uw bekabelde apparatuur aan te sluiten. De Linksys E1000 is een prima optie voor draadloos internetgebruik en thuiskantoren.

Snelle installatie


Met de Cisco Connect-software, die bij de Linksys E1000 wordt meegeleverd, hebt u uw draadloze netwerk met een paar eenvoudige stappen geïnstalleerd en kunt u aan het werk. U plaatst de Linksys E1000-cd, doorloopt een paar schermen en binnen enkele minuten bent u klaar om te beginnen. U kunt direct de internetaansluiting van uw huis delen met de andere computers en apparaten van uw gezin, en u kunt beschikt over de indrukwekkende prestaties van Wireless-N. U kunt ook gemakkelijk uw voorkeuren instellen via de Geavanceerde instellingen.

Alles onder controle

Met de Cisco Connect-software kunt u de instellingen aan uw wensen aanpassen en heel gemakkelijk meerdere internetapparaten aansluiten op het netwerk. Met Ouderlijk toezicht kunt u het internetgebruik op bepaalde tijden beperken en ongewenste websites blokkeren. Ook kunt u het Ouderlijk toezicht per apparaat aanpassen. Met Cisco Connect kunt u bezoekers snel en gemakkelijk met een wachtwoord beveiligde internettoegang verlenen, terwijl de persoonlijke informatie van uw gezin priv├ę blijft. Met Cisco Connect hebt u alles onder controle.

Dagaanbieding in je E-MAIL