FLIP Video UltraHD videocamera

Foto FLIP Video UltraHD videocamera
Voor € 139,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met een Flip is filmen vanaf het eerste moment een belevenis: direct van start gaan nadat u hem uit de fraaie verpakking genomen heeft. Want elke Flip is direct klaar voor gebruik: gewoon uitpakken, aanzetten, de rode knop indrukken en uw eerste video maken. De kwaliteit is dankzij de beeldstabilisator en HD-resolutie uitermate scherp - zelfs als de lichtomstandigheden niet ideaal zijn.

Flip UltraHD

De nieuwe Flip UltraHD-videocamera, nu met beeldstabilisatie en een slanker ontwerp, combineert de kenmerkende shoot-and-share- eenvoud van Flip Video met ongekend fraaie HD-beeldkwaliteit. Zet de camera aan, druk op de rode knop en begin met het vastleggen van maximaal 2 uur prachtige HD-video. Wanneer u klaar bent met opnemen hoeft u alleen de uitklapbare USB-arm aan te sluiten op een pc of Mac en kunt u met de vooraf geladen FlipShare-software uw videos te organiseren, bewerken en delen.

FlipShare-software
Als uw video opgenomen is, is het nog lang niet gedaan met de pret: u "flipt" de USB-arm uit, sluit de camera aan op de pc of Mac en de software installeert zich in enkele minuten bijna vanzelf. Het gebruik van de FlipShare-software is bijna net zo simpel als het filmen met de Flip. In een paar klikken hebt u uw video opgeslagen, bewerkt of gedeeld met vrienden of familie

Flip Garandeert absolute gebruikersgemak. Vanaf het moment dat de Flip Camera uit de verpakking wordt gehaald, zijn de volgende handelingen nodig om te kunnen filmen

1. Zet de Flip camera aan. Druk op de Aan/Uit knop aan de zijkant
2. Richt totdat je het object in je beeldscherm hebt
3. Druk op de Grote Rode Knop aan de voorkant

Beeldkwaliteit van de Flip MinoHD & Flip UltraHD
Deze camera's leveren een geweldig High Definition beeld van 1280x720. Dit is wel twee keer beter beeld dan DVD kwaliteit (720 x 480). Zelfs op een grote flatscreen tv zullen alle details zichtbaar zijn!

Dagaanbieding in je E-MAIL