Dell Vostro 3550 notebook + Office Professional 2010 - 30% bundelvoordeel

Foto Dell Vostro 3550 notebook + Office Professional 2010 - 30% bundelvoordeel
Voor € 656,88
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vostro 3550 Laptop
De Vostro 3550-laptop is ontworpen voor kleine bedrijven en zit boordevol functies die u nodig hebt om in contact te blijven en de controle te behouden. Het 15-inch beeldscherm biedt u het gemak van een uitgebreide werkruimte, zonder in te leveren op de draagbaarheid van uw zakelijke vereisten.

Krachtige prestaties voor uw bedrijf
Uw bedrijf heeft kracht nodig. En snelheid en prestaties. Vostro-laptops bieden u een zakelijke oplossing boordevol functies; een combinatie van kracht en draagbaarheid zonder concessies.

Troef de concurrentie af
Geniet van probleemloos multitasken en supersnelle prestaties met DDR3-geheugen. Til uw bedrijf naar een hoger niveau door de Intel® Core™ processoren van de volgende generatie van de Vostro te combineren met een upgrade naar een Legitiem Windows® 7 Professional-besturingssysteem.

Snellere gegevensoverdracht
Uw zaken kunnen vaak niet wachten, en waarom zou u dat wel doen? Dankzij de twee USB 3.0-poorten kan een gegevensoverdracht met een snelheid van 10x de snelheid van USB 2.0 worden bereikt. Vostro-laptops beschikken ook over Bluetooth® 3.0, waarmee gegevens worden overgedragen met 24 Mbps, waardoor u grote bestanden binnen enkele seconden kunt verplaatsen.

Duurzaam ontwerp
Met een breed en duurzaam metalen scharnier voor extra versteviging en een stevige aluminium behuizing zijn Vostro-laptops een slimme investering in de toekomst van uw bedrijf.

Bijna overal en altijd werken
Onderweg in contact blijven en samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vostro-laptops bevatten een suite met hardware en software die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Dagaanbieding in je E-MAIL