Canon i-SENSYS laserprinter + GRATIS Kappersbon t.w.v. 50,-

Foto Canon i-SENSYS laserprinter + GRATIS Kappersbon t.w.v. 50,-
Voor € 59,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Compact en ruimtebesparend
Deze compacte en betaalbare zwart/wit laserprinter past perfect op een bureau en is uitstekend geschikt voor privgebruik. Het elegante en ruimtebesparende ontwerp is voorzien van een inklapbare deksel van de papierlade en de afmetingen zijn slechts 359 x 249 x 198 mm (b x d x h).

Productiviteit en prestatie gaan prima samen
Profiteer van professionele laserprintsnelheden van 18 ppm. Met Canon's Quick First-Print-technologie wordt de printer snel geactiveerd vanuit de slaapstand en is de eerste print beschikbaar in slechts 7,8 seconden. Hierdoor kun je snel verder met andere activiteiten zonder dat je op de prints hoeft te wachten.

Uitzonderlijke laserkwaliteit
Dankzij een printresolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en automatische beeldverfijning, print je haarscherpe, kraakheldere tekst en uiterst gedetailleerde afbeeldingen. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) is speciaal ontwikkeld om telkens weer optimale printresultaten te produceren.

Efficint en stil
In de slaapstand verbruikt deze energiezuinige printer slechts 1,3 watt. Met de handige stroomschakelaar aan de voorzijde kun je de printer eenvoudig uitschakelen en zo de energiekosten nog verder terugbrengen. Dankzij het unieke systeemontwerp van Canon is de i-SENSYS LBP6000 stil in de stand-bystand en vrijwel geluidloos tijdens gebruik. Hierdoor kun je je ongestoord concentreren op je werk.

Dagaanbieding in je E-MAIL