Brother DCP-J515W draadloze all-in-one kleureninkjetprinter

Foto Brother DCP-J515W draadloze all-in-one kleureninkjetprinter
Voor € 71,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Draadloze all-in-one kleureninkjetprinter met 8,2 cm LCD kleurenscherm

Met de DCP-J515W creert u zelf documenten van uitstekende kwaliteit. Print randloze fotos direct vanaf diverse geheugenkaarten in minder dan 30 seconden, zonder dat u daarvoor een computer nodig heeft.

Via het media card centre kunt u de afbeeldingen die u wilt afdrukken vooraf bekijken op het 8,2 cm LCD kleurenscherm. Kopieer en scan zowel losse als gebonden documenten via de flatbed scanner en scan documenten direct naar uw computer, naar uw e-mailprogramma of naar een geheugenkaart. Dankzij de eenvoudig te gebruiken installatiesoftware sluit u de DCP-J515W snel en veilig aan op uw bestaande draadloze netwerk, waardoor u de verschillende functionaliteiten eenvoudig kunt delen met meerdere gebruikers.

De DCP-J515W voldoet zowel aan het ENERGY STAR, als het Duitse Der Blaue Engel milieukeurmerk. Dit milieukeurmerk staat voor een laag energieverbruik, een lage geluidsproductie en een recyclingvriendelijk ontwerp.
Alle Brother all-in-one inkjet machines gebruiken individuele inktcartridges. Dit betekent dat u alleen de cartridge die leeg is hoeft te vervangen, een voordelig systeem waarmee u minder afval creert en het milieu ontlast. Voor de beste printkwaliteit en 100 jaar vervagingbestendigheid (in een foto album), adviseren wij om gebruik te maken van de originele Brother LC985 Innobella inktcartridges, in combinatie met Brother BP71 Premium plus fotopapier.

Dagaanbieding in je E-MAIL