Apple Apple MacBook Air 13 inch - + GRATIS Sleeve t.w.v. 29,95 (MD231N/A)

Foto Apple Apple MacBook Air 13 inch - + GRATIS Sleeve t.w.v. 29,95 (MD231N/A)
Voor € 1.230,46
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-07-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ontvang bij aankoop van een MacBook Air 13 inch een Sleeve met een adviesprijs van 29,95 incl. BTW cadeau! Met deze Sleeve beschermt u uw kostbare nieuwe MacBook Air.

Meer informatie over Uw zaken op een Apple
De hoogste tijd om uw bedrijf op een hoger plan te tillen? De hoogste tijd om eens aan Apple en Centralpoint.nl te denken. Met Apple beschikt u over de tools die u nodig hebt om uw bedrijf boven het maaiveld te laten uitsteken en productief te blijven, de beveiliging die u nodig hebt om uw onderneming goed te beschermen, en de compatibiliteit om aan te sluiten bij uw aanwezige technologische investeringen. Apple is koploper op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid - een win-winsituatie voor uw bedrijf. Kijk hier voor meer informatie over uw zaken op een Apple.

Intel Core i5- en i7-processors. Prestaties waar zwaar aan getild mag worden.
Zowel de 11-inch als de 13-inch MacBook Air hebben nu de allernieuwste Intel-processors, de Core i5 of i7. Dankzij snelheden tot 1,8 GHz en een sneller geheugen liggen de prestaties van de nieuwe MacBook Air tot 2,5 keer zo hoog als die van zijn voorganger.1 MacBook Air is bovendien voorzien van de Intel HD Graphics 3000-processor, met een "on-chip"-engine voor videocodering en -decodering. Dat betekent dat het afspelen van video en het voeren van FaceTime-gesprekken soepeler, sneller en levensechter verloopt.

Dagaanbieding in je E-MAIL